Engagement shoot op een zandverstuiving vlakbij Breda
5490
post-template-default,single,single-post,postid-5490,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Engagement shoot op een zandverstuiving

engagement-shoot-brabant-breda

Engagement shoot op een zandverstuiving

Een paar weken geleden mocht ik met Lard en Karin naar de Vrachelse Heide, een zandverstuiving midden in het bos van Oosterhout, om hun engagement shoot te fotograferen. Dit wilden ze graag plannen voorafgaand aan hun bruiloft, om zo te kunnen ‘oefenen’.

Een engagement fotoshoot is heel fijn om te plannen, omdat je op die manier al weet hoe ik werk en dat je jezelf niet druk hoeft te maken om dit stukje tijdens de bruiloft. 😉 Maar uiteraard ook zodat jullie nóg meer mooie foto’s van jullie samen krijgen, in een andere setting dan jullie bruiloft.

De weersvoorspellingen zagen er niet heel goed uit, maar op de avond van de shoot was het weer perfect! Prachtig licht dat tijdens het golden hour heel mooi tussen alle bomen rondom de zandverstuiving tevoorschijn kwam. Gewoon geweldig!

Lard en Karin, dankjewel dat ik jullie engagement shoot mocht fotograferen en ik kijk echt uit naar begin september, jullie bruiloft wordt fantastisch!

Liefs,
Tamara

verlovings-fotoshoot-zandvlakte-bredaloveshoot-verloving-breda-brabant-bos engagement-fotoshoot-breda fotoshoot-verloving-oosterhout-vrachelse-heide fotoshoot-verliefd-in-het-bos-bredainspiratie-fotoshoot-verloving-breda loveshoot-bruiloft-breda loveshoot-verloving-feest-breda

Engagement shoot boeken?

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een trouwfotograaf voor jullie engagement shoot en jullie bruiloft? Tof, gefeliciteerd!! Op mijn pagina over bruidsfotografie kunnen jullie meer informatie vinden en mijn digitale brochure aanvragen.

Geen reactie's

Geef een reactie