Fotoshoot zwangerschap Breda: foto's laten maken tijdens zwangerschap
8197
post-template-default,single,single-post,postid-8197,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fotoshoot zwangerschap Breda: foto’s laten maken van je zwangerschap

fotoshoot-zwangerschap-breda-boudoir--daglicht-studio

Fotoshoot zwangerschap Breda: foto’s laten maken van je zwangerschap

Een zwangerschap blijf ik echt iets magisch vinden. Dat je als vrouw in staat bent om nieuw leven te laten groeien in je buik blijft zo bijzonder! Prachtig om te zien hoe er met het zwanger zijn ook een mama wordt gevormd. En er wordt vaak gezegd dat zwangere vrouwen stralen en daar ben ik het helemaal mee eens.

Daarom vond ik het ook fantastisch dat ik deze prachtige vrouw mocht fotograferen tijdens deze bijzondere periode in haar leven. Het laatste stukje van de shoot sloot ook haar vriend nog even aan, waardoor we ook foto’s van hen samen konden maken. Te leuk!

Hieronder kun je lezen hoe ze de boudoir fotoshoot van haar zwangerschap in mijn studio in Breda heeft ervaren. Ik word er in ieder geval heel blij van. 🙂

 

“Lieve Tamara,

Een jaar geleden mocht ik de foto’s ophalen! Zo’n mooi verjaardagscadeau in mijn eerste week verlof!! Waar ik nog steeds heel bij mee ben! De 2 uitvergrotingen hebben nog steeds een mooie plek in onze slaapkamer.

Ik had al eerder foto’s bij je willen maken, maar toen ik zwanger was vond ik het extra speciaal en wist ik het zeker!! Foto’s van mijn buik, een mooie tijd waarin ik me super goed voelde!! Met ongeveer 32 weken zwangerschap liet ik de foto’s maken!

De eerste ontmoeting was al meteen heel leuk, gezellig en fijn. Daarna de voorbereidingen en op de dag zelf eerst heerlijk in de watten worden gelegd!

Ik voelde me op mijn gemak! Het was gezellig, eerst even een beetje gek. Die dikke buik hadden nog niet veel mensen zo gezien, maar al snel voelde het heel gewoon. De laatst foto’s samen met mijn vriend waren ook heel speciaal! Hij is helemaal niet zo van de foto’s! Maar ook hij vond het leuk en vind de foto’s prachtig!!

Toen was het geduld hebben! Maar toen ik de foto’s mocht komen ophalen extra speciaal. Het blijft een dierbare herinnering!!

Heeeeel erg bedankt voor deze speciale dag!!

Liefs!”

boudoir-zwangerschapsfotoshoot-bredazwangerschapsshoot-breda-studiozwangerschapsshoot-met-partner-bredaglamour-zwangerschaps-fotoshoot-bredaboudoir-zwangerschapsshoot-in-lingerie-breda

Fotoshoot zwangerschap Breda

Ben jij op zoek naar een zwangerschapsfotoshoot? Pick me! Ik vind het fantastisch om zwangere vrouwen vast te mogen leggen tijdens een (boudoir) portret zwangerschapsshoot. Dit kan, zoals je hierboven kunt lezen, ook samen met je partner. Hoe leuk! Je kunt meer over mijn boudoir fotografie lezen op mijn boudoir fotografie pagina, over mij werkwijze vind je meer informatie op deze pagina.

Wie weet tot binnenkort! 🙂

3 Reactie's
 • Lilach de Kraa
  Geplaatst op 18:10h, 11 november Beantwoorden

  Goedemiddag, online kwam ik je website tegen. Kan je mij wellicht informeren over de prijzen van de zwangerschapsshoot en de mogelijkheden hiervoor tussen 20 nov en begin december?

  Ik hoop van je te horen.
  Mvg Lilach de Kraa

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 22:10h, 11 november Beantwoorden

   Hoi Lilach,

   Wat leuk dat je mijn website online bent tegengekomen. Yay! Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd met alle informatie en de mogelijkheden in de periode die je noemt.

   Groetjes,
   Tamara

 • Nienke
  Geplaatst op 14:37h, 09 december Beantwoorden

  Hi Tamara, ontzettend mooie foto’s! Ik heb dezelfde vraag als degene hierboven: heb je wat meer info voor me over hoe het werkt, de kosten en je beschikbaarheid? Ik ben zwanger en 14 februari uitgerekend, wanneer zou het dan het mooist zijn om dit te doen?

  Groetjes! Nienke

Geef een reactie