Geloof in jezelf - je mag er zijn, je bent prachtig!
4133
post-template-default,single,single-post,postid-4133,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Geloof in jezelf

instagram-geloof-in-jezelf

Geloof in jezelf

geloof-in-jezelf-wees-trots

Internationale Vrouwendag

Vandaag is het Internationale Vrouwendag.
Een dag waarin de vrouw centraal staat.
Een dag waarin aandacht gaat naar vrouwenrechten over de hele wereld.

Geloof in jezelf

Ik zie het persoonlijk als een dag waarop je mag vieren dat je vrouw bent en stil staat bij het feit dat je mooi bent! En niet alleen jij, maar alle vrouwen (en zeker ook mannen) ter wereld Als je het vanuit dit oogpunt bekijkt, wordt de wereld weer een stukje mooier. Want op die manier ga je uit van de kracht van elk persoon en bekijk je het leven positief. Wat je postuur, huidskleur, achtergrond of cultuur ook is, je bent prachtig!

Ik geloof erin dat je dit mag laten zien. Aan jezelf, aan je geliefden, aan iedereen! Wees trots op jezelf en geloof in alles wat je doet.

Toen ik net naar de middelbare school ging, was ik erg onzeker en bang om te falen. Ik kreeg toen van mijn ouders een kaartje met een gedichtje. Elke keer als ik dacht dat ik iets niet kon, pakte ik dat kaartje erbij en las ik de tekst. Dat heeft mij heel veel geholpen, daarom wil ik dit gedichtje ook met jou delen op deze prachtige dag!

 

Geloof in jezelf

Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt
de kracht die jou door het leven leidt
door goede en door slechte tijden.

Geloof in de verborgen kwaliteiten
die iedereen bezit en die je de juiste
weg zullen wijzen.

Geloof in morgen en wat die dag
je zal brengen en probeer alles
van de zonnige kant te bekijken,
want met een positieve kijk
op het leven is er geen grens
aan jouw mogelijkheden.

 

Foto credits: Revealed by Carina

1 Reactie
  • Astrid
    Geplaatst op 11:19h, 09 maart Beantwoorden

    Prachtige tekst en zo waar!!

Geef een reactie