Glamour foto shoot met 4 verschillende thema's
5666
post-template-default,single,single-post,postid-5666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Glamour fotoshoot met 4 verschillende thema’s

victorian-afro-glamour-fotoshoot-victoriaans-thema

Glamour fotoshoot met 4 verschillende thema’s

Al een tijdje had ik in mijn hoofd om een glamour fotoshoot te doen in een Victoriaans thema, gecombineerd met een dame met een enorme afro. En daarnaast leek het me ook geweldig om meerdere looks op deze dag te creëren en deze vast te leggen. Dus: op naar een portfolio dag waar dingen uitproberen en weer ‘als een klein meisje spelen’ centraal stond. Joehoe!

De make-up en hairstyling is gedaan door Urmila van The Bridal Artist, de prachtige dame op de foto’s is Tanisha Rine en mijn stagiaire Kiki heeft heel fijn geassisteerd met het licht. Top team!!!

Victorian afro

Het eerste thema was ‘Victorian afro’. Ik wilde een combinatie maken tussen statig portret vanuit de Victoriaanse tijd, gemixt met een enorme afro en een krachtige blik. Van mijn schoonmama kreeg ik deze vintage blouse met prachtige kraag, welke we combineerden met een geborduurde halslijn, strikje en gedroogd roosje. En ik ben blij!! Ook mijn nieuwe, groene backdrop kleurt prachtig bij dit thema. Yay!

victorian-afro-krachtige-blik-enorm-kapsel

Victorian boudoir

Het tweede thema wilde ik meer richting het Marie Antoinette tijdperk buigen, met een boudoir tintje eraan: ‘Victorian boudoir’. Eindelijk kon ik het korset gebruiken wat ik had aangeschaft en al een half jaar aan mijn kledingrek had hangen. Urmila werd helemaal blij van mijn ideeën bij het kapsel en ging los met het opsteken van de grote bos krullen, de gedroogde roosjes en kralenkettingen. Zooo mooi!!

donkere-marie-antoinette-fotoshootfotoshoot-met-marie-antoinette-thema-en-donker-model

Modern Victorian

Thema 3 was het thema waarin Tanisha zich helemaal herkende: ‘Modern Victorian’ (met een Beyoncé sausje). Dat we iets met beweging in de foto moesten doen was wel duidelijk, want zo’n prachtige afro verdient het om gezien te worden. Ook gebruikten we weer een item van mijn kledingrek en de grootste oorbellen uit mijn assortiment. Het resultaat is glitter & glamour ten top!

beyonce-thema-fotoshootglamour-fotoshoot-beyonce-stijlglamour-fotoshoot-breda

Nude afro

Als afsluiting wilde ik heel graag een mooie nude look creëren, waarbij ‘simplicity’ key is: ‘Nude afro’. Gewapend met baby olie gingen we aan de slag en Urmila heeft Tanisha’s afro nog iets meer uitgetrokken en meer ‘out of bed’ gemaakt. Love it!!

nude-afro-glamour-fotoshootnude-portret-glamour-fotoshoot-breda

Ik ben zo blij met het resultaat, heerlijk om weer een keer te ‘spelen’ en portretten te maken die meer out of the box zijn en waar je los mag gaan met styling. Wat vind jij er van?

Liefs,
Tamara

Ps: Heb jij zelf toffe ideeën voor jouw eigen boudoir of glamour foto shoot? Ik ontwerp graag samen met jou een fotoshoot die helemaal bij jou past en waar je jezelf 100% in herkent. Juist omdat ik het belangrijk vind dat je terug kunt kijken naar foto’s die jouw verhaal vertellen. Op mijn glamour en boudoir pagina’s vind je meer informatie en kun je mijn brochures aanvragen.

5 Reactie's
 • Carla Pannen
  Geplaatst op 17:13h, 03 januari Beantwoorden

  In 1 woord: geweldig!

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 23:02h, 03 januari Beantwoorden

   Dankjewel Carla! Tof om te horen!! Liefs, Tamara

 • Marit
  Geplaatst op 17:28h, 04 januari Beantwoorden

  WOUWOUWOUWOUWOUWOUWOUW

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 09:41h, 05 januari Beantwoorden

   Lief, dankjewel voor je toffe reactie!! 😀

 • Joop
  Geplaatst op 21:51h, 23 november Beantwoorden

  Supergaaf model en prachtige foto’s

Geef een reactie