Glamour fotografie workshop in Frankrijk - Sue Bryce workshop
4572
post-template-default,single,single-post,postid-4572,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Glamour fotografie workshop in Frankrijk

1-glamour-fotografie

Glamour fotografie workshop in Frankrijk

Toen ik zag dat glamour fotograaf Sue Bryce naar Frankrijk kwam om een glamour fotografie workshop te geven, hoefde ik niet lang na te denken: daar MOEST ik naar toe! Een paar weken geleden was het eindelijk zo ver en ontmoette ik Sue Bryce en haar negen mentors in het prachtige St. Germain en Laye, net onder Parijs.

De eerste dag van de workshop glamour fotografie stond in het teken van poseren en fotograferen, waarbij we in een fantastisch en enorm Frans huis met acht verschillende modellen in te gekke outfits mochten oefenen. En wat heb ik hiervan veel geleerd! Vooral veel kleine tips waardoor je nog mooier op de foto komt te staan, maar ook nieuwe technieken waardoor je een foto echt een upgrade kunt geven.

De tweede dag was een theorie dag, waarbij ik veel geleerd heb op het gebied van marketing, maar ook dat je trots op jezelf mag zijn. Waardeer jezelf en alles wat je doet. Ik merk soms dat ik twijfel of ik wel goed genoeg ben, maar dat is nergens voor nodig. Ik ben goed genoeg. Zo, dat is eruit!

Hieronder de foto’s die ik heb mogen maken. Wat ben ik er blij mee, zo trots! Ik hoop dat ik in de toekomst heel veel vrouwen (en ook mannen) gelukkig mag maken met geweldige foto’s als erfstuk voor zichzelf maar zeker ook voor hun nageslacht.

Ik hoop vooral dat ik veel vrouwen een heerlijk dagje me-time mag geven waarbij ik ze helemaal in de watten leg en mag laten zien hoe mooi ze zijn.

Liefs,
Tamara

1-glamour-fotografie 2-couture-portrait 3-glamour-portret 4-fine-art-portret-fotografie 5-glamour-jurk-fotografie 6-mooiste-versie-van-jezelf 7-white-sheet-portrait 8-white-sheet-portret 9-man-business-portret 10-zakelijke-profielfoto-man 11-zakelijke-profielfoto-vrouw 12-profielfoto-social-media-vrouw 13-mooie-portretfoto 14-prachtige-portretfoto 15-portretfoto-vrouw 16-glamour-fotografie-workshop

Geen reactie's

Geef een reactie