Glamour fotosessie Breda: glamour beauty Hamida
5044
post-template-default,single,single-post,postid-5044,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Glamour beauty Hamida

luxe-portret-fotografie-breda

Glamour beauty Hamida

Wat een beauty! Ik mocht Hamida een tijdje geleden fotograferen tijdens een glamour fotoshoot, hoe gaaf! Een stoere chick met Surinaamse roots en een eigen bedrijf. Ze is namelijk weddingplanner en zorgt ervoor dat ze met haar bedrijf Weddingplanner Hamida bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgt.

Wat hét gespreksonderwerp van de dag was, kun je natuurlijk al raden. Want met Urmila als bruidsstylist, Hamida als weddingplanner en mijzelf als trouwfotograaf werkzaam in de trouwbranche, was het natuurlijk extra leuk om ervaringen te delen!

Hierbij een paar foto’s uit haar glamour fotosessie in mijn daglichtstudio in Breda!

Liefs,
Tamara

Credits:
Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
Hairstyling en make-up: The Bridal Artist
Glamour beauty: Hamida Hamerslag van Weddingplanner Hamida

glamour-fotosessie-breda fotoshoot-model-voor-een-dag-breda luxe-fotoshoot-portret luxe-portret-fotografie-breda portretfotografie-glamour-breda

Glamour fotosessie in Breda

Ben jij op zoek naar een dagje me-time met prachtige luxe portretfoto’s als fine art print in een mooie passe partout als resultaat? Bekijk dan de mogelijkheden op mijn glamour portretsessie pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie