Glamour fotosessie van Kristel - herinnering voor altijd
4616
post-template-default,single,single-post,postid-4616,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Glamour fotosessie Kristel

Glamour fotosessie Kristel

Inmiddels staan de foto’s die Kristel heeft gekozen al even te pronken in haar huis, jeej! Hierbij een uitgebreid verslag van de toffe glamour fotosessie die Kristel won. Samen met visagiste / hairstyliste Urmila van The Bridal Artist en Ilse van Weight Loss Ninja gaf ik namelijk een glamour fotoshoot weg.

Hieronder een before and after. Kristel was al een prachtige dame, maar als mooiste versie van zichzelf is ze helemaal stunning! Die ogen, die lach! Prachtig!

before-after-glamour-fotosessie

Voorafgaand aan de shoot had ik met Kristel een gesprek waarin we samen haar droomshoot hebben ontworpen. Zo wist ze precies wat ze kon verwachten, kon ze zich goed voorbereiden, nam ze haar mooiste kleding mee voor de shoot en kon ik haar nog wat algemene tips geven.

behind-the-scenes-haar-make-up

Tijdens de fotoshoot hebben Urmila en ik de mooiste versie van Kristel naar voren gehaald. Urmila met haar kundigheid in visagie en hairstyling en ik in het begeleiden van Kristel in alle poses. Het moment waarop Urmila aan Kristel liet zien hoe haar looks voor de fotoshoot waren geworden, was goud. Heerlijke reactie!

behind-the-scenes-eerste-reactie

We hebben gewoon samen een te gekke middag gehad waarbij we heel veel gelachen hebben. Zo tof!

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de foto’s en planden we het moment voor de reveal van Kristel. Dit combineerden we uiteraard weer met een lekkere lunch die Ilse zorgvuldig had voorbereid.

reveal-bestelsessie-winactie

 

Zo leuk om te zien hoe iedereen (en met name Kristel) reageerde toen ik de film die jij hieronder ook kunt bekijken liet zien. Superblij!

Uiteindelijk hebben Kristel en ik nog een laatste afspraak gemaakt waarin ik het eindresultaat aan haar overhandigde: vier prachtige fine art prints in een mooie passe partout.

Bekijk hieronder de ervaring van Kristel met betrekking tot de glamourshoot, wie weet zie ik jou snel?

Kristel, Ilse en Urmila: super bedankt voor de toffe herinnering die we samen hebben gemaakt. Het was een glamour fotoshoot om nooit meer te vergeten!

Liefs,
Tamara

1 Reactie
  • Ilse - Weight Loss Ninja
    Geplaatst op 14:56h, 01 juni Beantwoorden

    Heerlijk nagenieten van deze ontzettend leuke winactie! Nagenieten van de gezellige Meet & Greet met Kristel, nagenieten van de gezellige lunch, nagenieten van zo’n leuke samenwerking met topfotografe Tamara en geweldige hair & make up artist Urmila! En… last but not least.. supertrots op weight loss ninja Kristel! Kijk haar eens stralen! Wat een prachtige foto’s van een prachtige vrouw!

    Liefs, xx Ilse – Weight Loss Ninja

Geef een reactie