Glamour fotoshoot met moeder en dochter - generations shoot
5236
post-template-default,single,single-post,postid-5236,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Moeder en dochter glamour fotoshoot

glamour-fotosessie-breda-moeder-dochter

Moeder en dochter glamour fotoshoot

Zo ontzettend tof dat ik deze prachtige moeder en dochter samen mocht fotograferen tijdens een glamour fotoshoot! Wat hebben we een super leuke dag gehad en wat hebben we veel gelachen.

Van dochter S. kreeg ik onderstaande reactie in mijn mail, daar word je toch helemaal blij van!?

Ervaring van deze mooie glamour dame:

Ik wilde mijn vriend graag op een speciale manier verassen. Een boudoir shoot leek mij fantastisch (alhoewel dit wel uit mijn comfort zone is). Ik heb speciaal gekeken naar een vrouwelijke fotografe. 

Ik kwam bij Tamara “terecht” en de stijl qua foto’s sprak mij erg aan. De foto’s kwamen los en ontspannen over. Bij Boudoir kan het snel ordinair worden, maar bij Blik&Bloos zag het er spontaan en speels uit. 

Ik ben in contact gegaan met Tamara en we hadden meteen een klik. Ik vroeg of ik iemand mee kon nemen naar de shoot (aangezien het best spannend is). Dit was geheel aan mij. 
Mijn moeder ging mee, en wij zijn ook samen op de foto gegaan (glamour shoot). Mijn moeder is zelf totaal niet van de foto’s. Maar Tamara wist mijn moeder ervan te overtuigen. En ja… Ze had er zelfs lol in! 

Van het begin tot het eind heb ik genoten. Eerst heerlijk in de make-up en haar, en dan voor de lens bij Tamara. Tamara zorgt ervoor dat je ontspannen bent, en laat jouw glimlach naar voren komen. Eerlijk waar een lach van oor tot oor. 

De foto’s zijn echt FAN-TAS-TISCH geworden. En waar ik misschien stiekem nog wel het meest blij mee ben is de SPONTANE foto met mijn lieve mama. Een foto die ik koester, voor altijd!

Lieve Tamara onwijs bedankt! 
Namens mij en mijn moeder 

Je snapt wel dat ik het niet kon laten om deze mooie reactie met jou te delen. En daar horen ook een aantal mooie foto’s bij die ik van S. en M. heb mogen maken tijdens de fotoshoot in een glamour setting.

Liefs,
Tamara

 

glamour-fotoshoot-moeder-dochter glamour-portret-fotoshoot-moeder-dochter glamour-fotoshoot-breda-daglichtstudio-mama-dochter glamour-portretsessie-breda-daglichtstudio-dochter glamour-fotograaf-moeder-dochter-breda glamour-fotoshoot-breda-daglichtstudio-moeder glamour-fotoshoot-breda-mama-dochter

Generations glamour fotoshoot

Wil je ook met je dochter, moeder, oma of overgroot oma op de foto? Tijdens een glamour fotoshoot kan ik jullie allemaal samen fotograferen, maar ook maken we uiteraard mooie portretfoto’s van ieder van jullie apart. Een prachtige ervaring die jullie samen beleven, met mooie foto’s van jullie als resultaat.

Meer informatie over een ‘Generations fotoshoot’ kun je vinden op mijn glamour fotografie pagina. Mijn brochure met meer informatie kun je aanvragen via mijn contact pagina.

2 Reactie's
 • Lisa schmidt
  Geplaatst op 20:19h, 24 november Beantwoorden

  Lieve mevrouw
  Ik wil deze fotoshoot aan m’n moeder geven voor kerst maar ik ben benieuwd borduur het is en hoelaat en de datum enzo.
  Groetjes Lisa

 • Veronique van den Hurck
  Geplaatst op 12:53h, 30 maart Beantwoorden

  Ik.zou graag metmijn dochter vidagie en een foto shoot willen doen. Hoeveel kost dit p.p.?
  Mijn dochter is 13 jaar.

Geef een reactie