Het cadeau voor je aanstaande: een bridal boudoir fotoshoot - Blik en Bloos fotografie
8363
post-template-default,single,single-post,postid-8363,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Het cadeau voor je aanstaande: een bridal boudoir fotoshoot

cadeau-aanstaande-boudoir-fotoshoot-trouwen

Het cadeau voor je aanstaande: een bridal boudoir fotoshoot

Verras jouw hubby of wifey to be met een mooi cadeau en laat sensuele, stijlvolle foto’s van jezelf maken tijdens een bridal boudoir fotoshoot. En weet je wat nóg mooier is? Het is stiekem een nog groter cadeau aan jezelf. Je wordt namelijk een dagje helemaal in de watten gelegd en je zult jezelf op en top vrouw voelen. En het eindresultaat: daar zullen jullie allebei HEEL blij van worden!

In deze bridal boudoir blog over hét huwelijkscadeau voor je aanstaande lees je meer over:

 

huwelijkscadeau-voor-je-echtgenoot-boudoir-fotoshootboudoir-huwelijkscadeau-voor-je-hubby-to-be

Wat is een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot is een fotosessie waarin jouw lichaam de hoofdrol speelt en je op een sensuele manier wordt vastgelegd, met of zonder (bruids)lingerie. Mijn boudoir fotosessies gaan vooral over jou, waarbij we jouw sensualiteit naar voren halen en jou laten stralen. Het is een fantastische manier om jezelf mooi te voelen in je eigen lichaam en jezelf te laten zien dat jij er mag zijn.

bridal-boudoir-fotoshoot-als-cadeau-voor-je-hubby-to-be

Super tof en persoonlijk cadeau voor je aanstaande echtgenoot/echtgenote

Een boudoir fotoshoot is een super persoonlijk en intiem huwelijkscadeau voor je aanstaande. Je kunt het resultaat, zoals een album, een bewaarbox of vergroting, op verschillende momenten geven. Bijvoorbeeld op de ochtend dat jullie gaan trouwen. Dan weet je helemaal zeker dat je aanstaande geen ‘nee’ gaat zeggen en licht je alvast een tipje van de sluier op voor de huwelijksnacht. 😉

bridal-boudoir-fotoshoot-als-huwelijkscadeau

Verschillende stijlen boudoir fotografie

Er zijn verschillende stijlen van boudoir fotografie. Van super sexy tot lief en romantisch. Van van sensueel en stijlvol, tot edgy en puur. Van klassiek tot meer casual en naturel. Alles is mogelijk. Wat vooral belangrijk is, is dat jij een boudoir fotoshoot laat maken waarbij jij jezelf goed voelt. Dat het helemaal past bij jou als persoon en jouw stijl naar voren laat komen. Zo is het super tof om jouw bruidslingerie en bridal accessoires in de shoot te verwerken. Maar als jij liever geen bruidslingerie draagt en voor een totaal andere look wilt gaan, dan is dat uiteraard ook helemaal prima. 

boudoir-fotoshoot-als-verrassing-voor-je-aanstaande sexy-boudoir-fotografie-voor-je-aanstaande-als-cadeau

Wat neem je mee naar een boudoir fotosessie?

Vaak kun je verschillende lingeriesetjes meenemen om te dragen tijdens jouw boudoir fotoshoot. Naast lingerie, kun je de fotoshoot ook aankleden met toffe accessoires zoals een kimono, high heels of sierraden. Hieronder twee lijstjes waar je aan kunt denken.

Inpaklijst boudoir fotoshoot

 • Lingerie
 • Kimono
 • (Hold-up) kousen
 • Jarretels
 • Panty’s
 • Negligé
 • Korset
 • High heels
 • Accessoires zoals oorbellen, ringen, kettingen

Inpaklijst bridal boudoir fotoshoot

Als je jouw fotoshoot een bridal thema wilt geven, dan kun je aanvullend denken aan:

 • Bruidslingerie
 • Trouwschoenen
 • Sluier
 • Hairpiece
 • Verlovingsring
 • Bruidssieraden
 • Iets persoonlijks van je hubby of wifey to be, bijvoorbeeld een overhemd of iets anders persoonlijks zoals een hobby of verzameling

 

romantische-bridal-boudoir-fotoshoot-als-huwelijkscadeau romantische-fotos-in-bruidslingerie-voor-je-echtgenoot

Tips voor het beste resultaat van jouw boudoir fotoshoot

Vooropgesteld wil ik je meegeven: luister naar je gevoel en kies met je hart. Luister naar wat jij wilt, wat jij mooi vindt en waar jij je goed bij voelt. Dat is het allerbelangrijkste.

Hieronder nog wat algemene tips voor elke boudoir fotoshoot

Kies voor een fotograaf die past bij jou

Zowel qua fotografie als qua persoon. Uiteraard moeten de foto’s jou aanspreken en passen bij jouw stijl. Maar nog belangrijker is dat jij jezelf op je gemak voelt bij jouw fotograaf. Een boudoir fotoshoot is een intieme vorm van fotografie, dus zorg dat je blij wordt van en veilig voelt bij de persoon achter de camera. 

Geniet van de fotoshoot, spreek je zenuwen uit

Als je het spannend vindt, geef dit dan aan bij jouw fotograaf. Want door het uit te spreken, kun je alles loslaten en optimaal genieten van het moment. Enne…geloof mij: iedere vrouw vindt haar boudoir fotoshoot spannend, het is altijd even inkomen. Maar na een minuut of 5 tot 10 zul je merken dat het heel erg leuk is om te doen en ben je die spanning zo kwijt. <3

Durf je fotograaf te vertrouwen

Als je hebt gekozen voor een professionele fotograaf, weet dan dat het goed komt. Een boudoir fotoshoot is super leuk om te doen (kan ik uit ervaring vertellen, yay!). Een goede fotograaf zal jou op je gemak stellen en je begeleiden in het poseren. Volg de aanwijzingen op en al voelt een pose soms een beetje gek, door de lens van de fotograaf ziet het er prachtig uit. 

intiem-en-persoonlijk-huwelijkscadeau verrassend-huwelijkscadeau-voor-je-aanstaandeboudoir-fotoshoot-in-bruidslingerie-voor-je-aanstaande

Meer informatie over de Blik en Bloos boudoir fotoshoots als huwelijkscadeau

Voor een bridal boudoir fotoshoot raad ik mijn Vavavoom pakket aan. Een Vavavoom bridal boudoir fotoshoot bestaat altijd uit een ontwerp sessie voorafgaand aan de shoot, de fotosessie in mijn daglicht studio inclusief haarstyling en visagie en gebruik van de Blik en Bloos collectie, een reveal en bestel sessie en een afspraak waarin je het eindresultaat (oftewel: jouw prints) op komt halen.

Op mijn boudoir fotografie pagina kun je meer lezen over mijn complete werkwijze, meer voorbeelden bekijken en ook doorklikken naar de print producten die ik aanbied. 

Bij vragen: stuur me een mailtje via mijn contactpagina of bel me rechtstreeks zodat ik alles meteen kan beantwoorden.

foto-printen-album-vergroting-bewaarbox-fine-art-fotoprint

Geen reactie's

Geef een reactie