Hoe wil jij worden gefotografeerd? Glamour fotograaf Breda
5309
post-template-default,single,single-post,postid-5309,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Hoe wil jij worden gefotografeerd?

glamour-fotograaf-breda-daglicht-studio

Hoe wil jij worden gefotografeerd?

Ik ben gek op het fotograferen van vrouwen, want echt iedere dame is prachtig! Het tofste vind ik dat ik als glamour fotograaf vrouwen niet alleen kan laten zien hoe mooi ze zijn, maar hen ook kan laten voelen dat ze mooi zijn en zo een stukje zelfbewustzijn creëren.

Te vaak hoor ik van prachtige dames dat ze zichzelf niet fotogeniek vinden, of een hekel hebben aan het maken van foto’s. En ik vind het fantastisch dat ik hen kan laten zien dat het juist super leuk is om gefotografeerd te worden. Tijdens een glamour fotoshoot wordt je namelijk volledig in de watten gelegd en hoef je een dagje nergens aan te denken en jezelf nergens druk om te maken.

Glamour fotograaf in Breda

Als eerste ontvang ik je in mijn ruime daglicht studio vlakbij het centrum van Breda met een glaasje bubbels en vervolgens start het grote genieten. Mijn visagiste/hairstyliste zorgt ervoor dat je haar en make-up professioneel wordt gedaan en als jij er op en top uit ziet, begeleid ik je volledig in het poseren voor de camera. Zorgen maken dat je niet fotogeniek bent is niet nodig. Ik fotografeer namelijk dames die geen tot weinig ervaring voor de camera hebben en wil jou laten ervaren hoe het is om een model te zijn voor een dag. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jij jezelf terug ziet in foto’s die je nooit eerder van jezelf hebt gezien.

Persoonlijk gesprek

Voorafgaand aan de shoot ontwerpen we samen jouw droom fotoshoot in een persoonlijk gesprek. Wat vind jij mooi? Welke uitstraling wil je jouw foto’s geven? Glamourous, klassiek, professioneel, casual of intiem? Vervolgens kijken we samen wat jij wilt dragen en past bij de uitstraling die je zoekt. Denk aan een chique kanten jurk, een va-va-voom gala jurk met veel tule of een mooie little black dress? Daarnaast krijg je van mij heel veel tips en tricks om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk de foto’s krijgt waar jij naar op zoek bent.

Hieronder de shoot van de prachtige glamour lady Archana die ik graag met je wil delen. Het was een toffe fotoshoot die ik als glamour fotograaf in mijn daglicht studio in Breda mocht fotograferen en we creëerden een afwisseling tussen glamourous foto’s en klassieke, stijlvolle shots.

Hoe wil jij worden gefotografeerd?

Liefs,
Tamara

Credits:
Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
Hairstyling en make-up: The Bridal Artist
Glamour beauty: Archana Ramkhelawan

cosmopolitan-stijl-fotoshoot-bredaglamour-fotosessie-breda-portretglamour-fotosessie-breda-cosmopolitan-stijldaglicht-fotograaf-studio-breda-portret-sessiezwart-wit-fine-art-portret-fotoshootportrait-couture-fotoshoot-bredavanity-fair-style-portret-fotoshoot daglicht-studio-portret-breda tegenlicht-fine-art-foto-fotoshoot-bredacosmopolitan-style-portret-fotoshoot

Boek jouw eigen glamour fotoshoot

Kun je niet helemaal kiezen hoe je wilt worden gefotografeerd? Geen probleem, ik ontwerp graag met jou samen jouw droom fotoshoot. Meer informatie vind je op mijn glamour fotografie pagina. Vraag mijn brochure aan en reserveer jouw fotosessie via tamara@blikenbloos.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie