Aanzoek op de foto - ten huwelijk vragen fotograferen
4035
post-template-default,single,single-post,postid-4035,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Aanzoek op de foto

3-she-said-yes-aanzoek-kerstavond

Aanzoek op de foto

Whajoooow! Kon ik zomaar iets van mijn bucket list afstrepen.. een aanzoek fotograferen! En niet zomaar een aanzoek, zelfs het aanzoek van mijn zwager Tommy en zijn inmiddels verloofde Ilona.

Op kerstavond waren we nietsvermoedend cadeautjes aan het uitpakken. Ilona mocht een cadeautje kiezen en koos een rammelend doosje waarvan ze heel nieuwsgierig werd. Toen het uitgepakt was, kwamen er allemaal letters tevoorschijn. Daar moest ze een zin van maken en dat zou haar kerstcadeautje van Tommy zijn. Ze wist al snel “Will you marry me” ervan te maken en als kers op de taart ging Tommy ook nog op zijn knie met een prachtige ring in zijn handen! Gelukkig heb ik bij dit soort momenten als kerst altijd mijn camera binnen handbereik liggen en kon ik stomverbaasd (omdat ik helemaal van niets wist) vastleggen hoe blij Ilona ‘JA!’ zei op dit toffe huwelijksaanzoek! Hoe vet!

Echt te leuk! Tommy en Ilona, van harte gefeliciteerd! Op naar een prachtige bruiloft!

1-aanzoek-trouwen-kerstavond

2-aanzoek-op-de-rechterknie-kerstavond-verloving

3-she-said-yes-aanzoek-kerstavond

4-aanzoek-kerstavond

5-aanzoek-op-de-foto-kerstavond-verloving

6-will-you-marry-me

7-aanzoek-trouwen-kerst-verloving-ring

Denk jij er over na om jouw vriend of vriendin ten huwelijk te vragen en wil je het aanzoek op de foto vastgelegd hebben? Laat het me weten, ik ben er graag bij om dit mooie moment voor altijd vast te leggen en jullie zo een prachtige herinnering voor later te geven.

1 Reactie
  • Urmila Singh
    Geplaatst op 20:14h, 04 januari Beantwoorden

    Super leuk om dit mee te maken.

Geef een reactie