Inspiratie: Greek Goddess Wedding Theme
4668
post-template-default,single,single-post,postid-4668,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Inspiratie: Greek God and Goddess wedding

greek-goddess-wedding-thema-bruiloft

Inspiratie: Greek God and Goddess wedding

Ik ben gek op Pinterest! Als fotograaf ben ik veel op Pinterest te vinden om inspiratie op te doen. En vandaag wil ik graag een board dat ik bij elkaar heb gepind met jou delen.

Ik kwam veel mooie foto’s tegen met een Grieks tintje, zo prachtig! Op de middelbare school kreeg ik les in Latijn en Grieks. Ik vond de mythes altijd fantastische verhalen, maar het vertalen van de teksten ging me minder goed af.. 😉 Desondanks ben ik altijd gefascineerd geweest door de Klassieke oudheid. En daarom heb ik een board samengesteld met ‘Greek God and Goddess wedding’ als thema. Het lijkt me fantastisch om een bruiloft met dit thema te fotograferen. Word jij er net zo blij van als ik?

Liefs,
Tamara

Ps: als het board niet laadt, kun je het via deze link op Pinterest bekijken.

Geen reactie's

Geef een reactie