"Jij wist me tijdens de fotoshoot echt enorm op mijn gemak te stellen" - Blik en Bloos fotografie
8474
post-template-default,single,single-post,postid-8474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

“Jij wist me tijdens de fotoshoot echt enorm op mijn gemak te stellen”

bridal-boudoir-fotoshoot-aanstaande-echtgenoot-zevenbergen

“Jij wist me tijdens de fotoshoot echt enorm op mijn gemak te stellen”

Als je zo’n mooi mailtje als hieronder binnenkrijgt, dan kun je niet anders dan intern even HEEL hard juichen. En het daarna hier delen uiteraard. 😉 Want deze vrouw deed een bridal boudoir fotoshoot als cadeau voor haar aanstaande, zodat ze dit als cadeau voor de bruiloft aan hem kon geven. Zo leuk!

Bridal boudoir review

“Mijn, inmiddels, man heeft het weekend de foto’s ontvangen dus tijd voor een review. 
Wat een ervaring was dat! 
Super fijn dat we vooraf gebeld hebben en mijn moodboard hebben doorgenomen. Geeft je toch een richting waarop je qua lingerie kan denken en stelt je al een beetje gerust. 
Op de dag zelf super fijn ontvangen en na het doorspreken van alles super mooi opgemaakt door Esther en dankzij haar werden mijn krullen nog mooier!
Jij wist me tijdens de fotoshoot echt enorm op mijn gemak te stellen en gaf hele bruikbare tips. Na een paar minuten zenuwen waren die gelukkig gauw verdwenen. 
Toen nog even geduld tot de preview, maar dat was geweldig. Ik kon eigenlijk echt niet kiezen!!
Afgelopen vrijdag de foto’s cadeau gedaan een dag voor onze bruiloft. Zijn reactie was goud waard!

Reactie van mijn man;
Wauw! Wat een prachtige foto’s zijn dit geworden. Niet gedacht dat Manon dit zou durven, maar zo stoer dat ze het heeft gedaan! Ik vind haar natuurlijk altijd al een prachtige vrouw, maar dat ontkent ze altijd. Met deze shoot en foto’s heeft ze een enorm goed zelfbeeld  gekregen en ik kan niet uitgekeken raken. Zo mooi! Alles aan de foto’s klopt. Haar prachtige haren, ogen en lichaam komen schitterend in beeld. Ik zal er nog veel naar gaan kijken! Dankjewel. 
Nogmaals super bedankt!
Groetjes,
M”

Hieronder een aantal foto’s die ik mag delen, jeeej!
En ik ben het helemaal haar man eens: wat een prachtige vrouw!

bridal-boudoir-fotograaf-zevenbergen-brabantcadeau-voor-aanstaande-echtgenoot-bridal-boudoirbruidslingerie-fotoshoot-cadeau-aanstaande-mancadeau-voor-hubby-to-besexy-boudoir-fotoshoot-lingeriesensuele-boudoir-fotoshoot-zevenbergenoverhemd-van-hem-dragen-tijdens-boudoir-fotoshootromantische-boudoir-fotografie-voor-de-bruiloftboudoir-fotoshoot-cadeau-hubby-to-besexy-lingerie-fotoshoot-als-cadeau-voor-je-aanstaande-mansensuele-boudoir-fotosessie-lingerie-zevenbergen

Een bridal boudoir fotoshoot als cadeau voor je aanstaande man

Op mijn boudoir pagina kun je meer informatie vinden over mijn (bridal) boudoir fotosessies. In al mijn fotosessies help ik jou met poseren. Want juist omdat ik alledaagse vrouwen fotografeer, vrouwen zoals jij en ik, vind ik het heel belangrijk om je hierin te sturen. Op die manier kun jij jezelf laten leiden en hoef je jezelf niet druk te maken over hoe je eruit ziet. Dat stukje neem ik voor jou uit handen. Sterker nog, dat is wat ik het aller leukste vind om te doen. 😉

De fotoshoot in deze blog was een Vavavoom fotoshoot, bij mijn werkwijze kun je meer lezen over de verschillende shoots die ik aanbied en op mijn prijzen pagina zie je de prijzen voor de fotoshoots, maar ook voor de print producten waar je tijdens jouw reveal voor kunt kiezen.

Geen reactie's

Geef een reactie