Jullie Feestje was echt een feestje! Blik en Bloos Fotografie
3751
post-template-default,single,single-post,postid-3751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Jullie Feestje was echt een feestje!

Jullie Feestje was echt een feestje!

Afgelopen vrijdag en zaterdag stond ik op Jullie Feestje, een toffe trouwbeurs in de Schaapskooi in Ottoland. Ik heb super veel leuke en lieve bruidsparen gesproken en hoop dat ik veel van hen mag fotograferen tijdens hun bruiloft!

Hierbij een kleine impressie van mijn stand. Met hulp van mijn lieve papa was mijn stand geworden zoals hij eruit zag. De albumhouder waar nu zo mooi “Blik en Bloos Fotografie” op staat, is door Lea van Moderne Kalligrafie gekalligrafeerd. Super vet, nogmaals dank! Elke keer als ik weer naar de foto’s van mijn stand kijk ben ik er heel erg trots op! Ik wil ook mijn zusters bedanken voor het ‘bevrouwen’ van mijn stand. Amber en Nadine.. zonder jullie was het een stuk minder gezellig geweest en hadden niet zoveel bruidsparen informatie over Blik en Bloos Fotografie gekregen!

jullie-feestje-schaapskooi-ottoland-deelnemer

jullie-feestje-schaapskooi-trouwbeurs

jullie-feestje-schaapskooi-ottoland

trouwbeurs-schaapskooi-ottoland

Prachtige styling als inspiratie voor jullie bruiloft

Eline Koemans van Feline Wedding & Events en Gerina van Gelder – Raaij van VierJeGeluk organiseerden Jullie Feestje. Om bruidsparen veel inspiratie te geven voor de styling van hun huwelijk, hebben ze allerlei gestylde tafels weggezet, een bruidstuin gecreëerd en nog veel meer gestyled. Super leuk! Dit deden ze met bloemen van Mullers Floral Art, decoratie materialen van Happy Vintage en bruidstaarten van Gebakkerij.

feline-weddings-weddingplanner-styling-bruiloft

styling-bruiloft-tafeldecoratie-feline-weddings

styling-bruiloft-vier-je-geluk

tafelstyling-bruiloft-feline-weddings

eline-koemans-gerina-van-raaij

Hierboven Eline en Gerina in actie tijdens hun welkomsspeech afgelopen vrijdag waarmee ze Jullie Feestje officieel openden. Cheers!

bruidstuin-bloemdecoratie-styling-bruiloft

vang-het-boeket-bruiloft

Tijdens Jullie Feestje kon je als dame een paar keer per dag een poging doen om het bruidsboeket te vangen. Als je de gelukkige was, mocht je een bruidsjurk passen. Vet!

Leuke leveranciers

Op de beurs heb ik natuurlijk zelf ook een rondje gedaan en veel leuke mensen gesproken! Ik heb van een aantal super leuke leveranciers ook foto’s gemaakt, zodat ik deze met jullie kan delen. Scroll snel verder!

Gebakkerij

Voor prachtige bruidstaarten moet je bij Ania van Gebakkerij cake design zijn. Maar ze zijn niet alleen mooi, ook nog eens heerlijk van smaak! Als je op zoek bent naar bruidscupcakes, lekkere bedankjes, mini bruidstaartjes of een complete sweet table kun je bij Ania terecht.

09-bruidstaart-gebakkerij

10-bruidstaart-gebakkerij-patissier

11-taart-bruiloft-gebakkerij

Gift by Nature

Wow, Nathalie van Gift by Nature weet wel hoe ze een super mooi bruidsboeket moet maken, maar ook voor polscorsages, mini boeketjes voor je bruidsmeisjes, bloemen voor op je bruidstaart of complete bloemenstyling kun je haar inschakelen voor je huwelijk

12-gift-by-nature-bruidsboeket

13-bloemen-bruidstaart-gift-by-nature

14-polscorsages-bruiloft-gift-by-nature

OUIYESSI + Gift by Nature

Onderstaande trouwauto hoorde bij de stand van de super gezellige trouwambtenaar Jessi Tuinman van OUIYESSI. Nathalie Fasé van Gift by Nature verzorgde de prachtige bloemen op de auto. Helemaal leuk!

trouwvervoer-bloemwerk

Happy Vintage

Als je op zoek bent naar materialen om je bruiloft aan te kleden, kijk dan even op de website van Happy Vintage. Joske en Maud hebben heel veel vintage spullen en materialen om een plaatje van jouw bruiloft te maken. Veel te veel om hier nu even op te noemen.. 😉

15-decoratie-styling-bruiloft-happy-vintage

16-styling-bruiloft-happy-vintage

La Nova Bruidsmode

Voor de trouwjurk van jouw dromen kun je bij Sandra en Klaar van La Nova Bruidsmode in Dordrecht terecht. Wist je trouwens dat ze vorig jaar ook voor een Dutch Wedding Award genomineerd zijn in de categorie Beste Bruidsmodezaak van Nederland?

17-bruidsjurk-la-nova

Leintjes Exclusief

Prachtige stationary voor je bruiloft kun je laten ontwerpen door Marjolein van Leintjes Exclusief. Van uitnodiging tot menukaartjes voor het diner, alles kan!

18-wedding-stationary-leintjes-exclusief

19-uitnodiging-bruiloft-leintjes-exclusief

Studio Blauw – Moderne Kalligrafie

Lea van Studio Blauw kan prachtig schrijven. Zoals ik al bovenaan dit blog al liet zien, kan ze geweldig mooi kalligraferen! Tijdens Jullie Feestje kon je alvast een naamkaartje laten maken, maar ook voor je huwelijk kun je alles handgeschreven laten maken, van uitnodiging tot naamkaartjes en nog veel meer.

20-moderne-kalligrafie-stationary-studio-blauw

21-kalligrafie-huwelijk-uitnodiging

Ter Attentie

Veel bruiden hebben hun trouwjurk vaak nog aan de plastic hanger van de winkel hangen als ik aankom om alle details en voorbereidingen van hun huwelijk vast te leggen. Dyonne van Ter Attentie maakt gepersonaliseerde kledinghangers die deze plastic hangers helemaal overbodig maken en jouw bruidsjurk volledig tot hun recht laat komen. Daarnaast ontwerpt ze ook gepersonaliseerde champagne foto’s en heeft ze een webshop met leuke wedding items.

22-gepersonaliseerde-hanger-bruidsjurk-ter-attentie

23-kledinghanger-bruiloft-ter-attentie

Stijlvolle Trouwkaarten

Bij Jo-Anne kun je terecht voor persoonlijke en bijzondere trouwkaarten. Je kunt ze standaard bestellen, maar ook zelf ontwerpen via Jo-Anne’s site Stijlvolle Trouwkaarten. Maar niet alleen trouwkaarten zijn te bestellen, ook kaarten voor een Save The Date, bedankkaartjes en nog veel meer.

24-stationary-bruiloft-stijlvolle-trouwkaarten

25-uitnodiging-huwelijk-stijlvolle-trouwkaarten

26-stationary-wedding-stijlvolle-trouwkaarten

Trouwfluitist Paul Smithuis

Als je op zoek bent naar een fluitist voor bijvoorbeeld tijdens de huwelijksceremonie, zoek dan niet verder. Trouwfluitist Paul Smithuis kan prachtig spelen en zorgt voor een muzikale noot tijdens jullie bruiloft. Ook Paul was vorig jaar genomineerd voor een Dutch Wedding Award, maar dan in de categorie Beste Bruiloftmuziek.

27-livemuziek-trouwfluitist-paul-smithuis

28-muziek-ceremonie-huwelijk-fluitist-paul-smithuis

Ik hoop dat ik je een mooie impressie heb kunnen geven van Jullie Feestje. Er waren nog meer leuke leveranciers, maar ik heb helaas niet iedereen kunnen fotograferen omdat ik met zoveel leuke bruidsparen heb mogen spreken! Voor een overzicht van alle standhouders kun je nog even kijken op de site van Jullie Feestje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om mij te kiezen als jullie bruidsfotograaf? Dan kun je op mijn pagina over trouwfotografie kijken naar voorbeelden van foto’s die ik op eerdere huwelijken heb gemaakt. Als je dan nog vragen hebt of een kennismakingsgesprek in wilt plannen, laat het me dan weten via een mailtje naar tamara@blikenbloos.nl of een belletje naar 06 – 2956 6531.

Voor nu een heerlijke avond en wie weet tot snel!

Liefs,
Tamara

Ps: Tijdens Jullie Feestje gaf ik een loveshoot weg, morgen maak ik bekend wie de loveshoot krijgt! Nog heel eventjes geduld dus.. 😉

Geen reactie's

Geef een reactie