Kerstcadeau aan jezelf: boudoir fotoshoot - Blik en Bloos fotografie
7185
post-template-default,single,single-post,postid-7185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Kerstcadeau aan jezelf: boudoir fotoshoot

kerstcadeau-aan-jezelf-boudoir-fotoshoot

Kerstcadeau aan jezelf: boudoir fotoshoot

Omdat we vaak te weinig aan onszelf denken en daardoor te vaak alleen voor anderen aan het zorgen zijn, is het goed om bewust stil te staan bij jezelf.

Het feit dat ik een tijdje geleden een blog wilde schrijven, maar helemaal geen recente foto’s van mezelf had om erbij te plaatsen, schudde me wakker. Ik fotografeer zoveel andere dames, mensen, vrienden en familie, maar van mezelf had ik geen beeldmateriaal. In het kader van “practice what you preach” heb ik meteen actie ondernomen en een fotoshoot gepland. Vorige week deed ik dus zelf een personal branding fotoshoot, omdat ik het ook echt tijd vond voor mij. Een dagje model zijn, heel veel lol maken en mezelf terug zien in foto’s zoals ik ben (uiteraard als mooiste versie van mezelf, yay!).

En daarom ook een oproep aan jou: heb jij recente foto’s van jezelf? Van hoe je eruit ziet in deze levensfase? Van jou, precies zoals je bent?

Om een (boudoir) fotoshoot te plannen heb je eigenlijk niet eens een reden nodig, want elke reden is goed. Maar stel dat je een speciale reden zoekt: wat denk je van een kerstcadeau aan jezelf? 😉

Hieronder de shoot die ik deed met Carmen, een mooie vrouw met een stralende lach en prachtige curves. We hebben een aantal verschillende stijlen neergezet, van naturel met alleen een wit laken en een trui met blote benen (en kerstige sferen op de achtergrond). Tot knallende foto’s met rode lingerie, rode achtergrond en rode hartenballonnen. En we sloten af met American Beauty stijl foto’s, compleet met rode rozenblaadjes. Laflaflaf!!

Hoe ziet jouw droom fotoshoot eruit? Ik ben nu al benieuwd… 😀

Liefs,
Tamara

Haarstyling en make-up: Urmila van The Bridal Artist

kerstcadeau-voor-jezelf-boudoir-fotosessie-bredavalentijn-cadeau-aan-jezelf-lingerie-fotoshootsensuele-fotografie-boudoir-fotoshoot-bredanaturel-boudoir-fotoshoot-cadeau-aan-jousensuele-fotoshoot-breda-cadeau-aan-jezelfkerstcadeau-voor-jezelf-lingerie-fotoshootwit-laken-fotoshoot-lingerie-boudoiramerican-beauty-fotoshoot-boudoir-fotosessie-bredaportret-boudoir-fotoshoot-bredanatuurlijke-boudoir-fotoshoot-cadeau-voor-jou

Kerstcadeau aan jezelf

Ben jij dus op zoek naar een mooi kerstcadeau voor jezelf? Kijk dan eens op mijn boudoir fotografie pagina en vraag mijn brochure aan. Wie weet ontwerpen we binnenkort samen jouw droom fotoshoot en verwelkom ik je in mijn studio.

Geen reactie's

Geef een reactie