Loveshoot heide: prachtig portret van mijn ouders
3636
post-template-default,single,single-post,postid-3636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Loveshoot op de Vrachelse Heide

portret-ouders-breda

Loveshoot op de Vrachelse Heide

Begin september fotografeerde ik mijn mama tijdens een glamour fotoshoot voor mijn project ’15 dagen vol schoonheid’. Omdat ik niet alleen van mijn moeder mooie foto’s wilde, maar ook van mijn vader en ouders samen, vroeg ik of mijn papa de dag van de fotoshoot ook mee wilde komen.

We zijn na afloop van de glamourshoot naar de Vrachelse Heide gegaan voor een leuke loveshoot. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Eindelijk heb ik mooie foto’s van de twee mensen die mij zoveel hebben geleerd en een grote bijdrage hebben gehad aan hoe ik nu als persoon in het leven sta.

Lieve papa en mama, dankjewel dat ik jullie op de foto mocht zetten. Ik weet dat dit niet de grootste hobby van jullie allebei is, maar ik ben er super blij mee! Ik hoop jullie ook. 🙂 Dankjewel voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan en nog steeds doen. Ik hou van jullie!

Liefs,
Tamara

loveshoot-heide-ouders-vrachelse-heide

loveshoot-ouders-breda

loveshoot-ouders-vrachelse-heide-oosterhout

loveshoot-ouders-heide-breda

portret-man-vader-breda

portret-ouders-breda

Ps: Wil je ook mooie foto’s van je ouders die je voor altijd als prachtige herinnering kunt bewaren? Geef ze een loveshoot cadeau, meer informatie en boeken kan via deze pagina.

2 Reactie's
 • Astrid
  Geplaatst op 17:12h, 01 oktober Beantwoorden

  Prachtige foto’s van je ouders Tam! Heel mooi!!
  xx

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 11:04h, 03 oktober Beantwoorden

   Dankjewel Astrid!!!
   Liefs, Tamara

Geef een reactie