Nu eens vóór de camera.. mét Rico! - Blik en Bloos fotografie
3108
post-template-default,single,single-post,postid-3108,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nu eens vóór de camera.. mét Rico!

liefdevolle-loveshoot-duinen

Nu eens vóór de camera.. mét Rico!

Wow, sprakeloos, super blij, trots, nog blijer en dankbaar. Dat zijn ongeveer de woorden die het moment beschrijven toen Rico en ik de foto’s bekeken die Alexandra Vonk Photography van ons maakte op de Loonse- en Drunense Duinen. Afgelopen 16 juli waren we 5 jaar samen en werd het hoog tijd voor mooie foto’s van ons tweetjes als cadeau aan onszelf.

Als fotograaf weet ik hoe belangrijk het is om mooie foto’s als herinnering voor later te hebben, dus een fotoshoot met Rico stond al heel lang op mijn verlanglijstje! Daarnaast vind ik het ook belangrijk om zelf minstens één keer per jaar voor de camera te staan, omdat je op die manier ervaart wat jouw klanten ervaren als je die lens op ze richt om prachtige foto’s van ze te maken.

In Alexandra vonden we alles wat we wilden: mooie, lichte, romantische én tijdloze fotografie! Ik ben zo blij dat ze onze foto’s heeft gemaakt. Ik vind ze werkelijk prachtig en kan bijna niet omschrijven hoe blij ik er mee ben! Ook als persoon is ze een fijne vrouw die heel goed weet wat ze wil en ervoor zorgt dat je jezelf geen moment ongemakkelijk voelt tijdens de fotoshoot. Alexandra, dankjewel voor de leuke avond en de prachtige foto’s!!

Mijn haren en make-up heb ik niet zelf gedaan, maar uitbesteed aan een professional. Urmila Singh van The Bridal Artist heeft mijn haren prachtig gekruld en mijn make-up super mooi aangebracht! Echt een vakvrouw met oog voor detail! Urmila, dankjewel dat ik me door jou echt super mooi voelde en dat uitstraalde op de foto!!

Hieronder mijn favorieten uit de loveshoot, ik hoop dat je ze net zo mooi vind als ik!

Liefs,
Tamara

loveshoot-drunense-duinen

loveshoot-drunense-duinen-kaatsheuvel

loveshoot-drunense-duinen-brabant

loveshoot-duinen

 

loveshoot-duinen-beach

beach-loveshoot-duinen

loveshoot-heide

glamour-loveshoot

romantische-loveshoot-5-jaar-samen-cadeau

beach-loveshoot

lichte-fotografie-loveshoot

tijdloze-fotografie-loveshoot

liefdevolle-loveshoot

liefdevolle-loveshoot-duinen

4 Reactie's
 • Alexandra
  Geplaatst op 15:47h, 05 augustus Beantwoorden

  Dank je wel voor je lieve woorden! Was een eer om jullie te mogen fotograferen! Mooi stel!! x

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 15:48h, 05 augustus Beantwoorden

   Graag gedaan! Zoals ik al schreef, we zijn er allebei heel blij mee!!! Wij vonden het een eer dat je ons wilde fotograferen. 🙂

 • Urmila Singh
  Geplaatst op 17:04h, 05 augustus Beantwoorden

  Prachtige foto’s, mijn complimenten aan Alexandra. Met alle plezier heb ik je makeup en je haren gedaan. Ook de gelegenheid gekregen om je te leren kennen en natuurlijk ook de rest. Bedankt x

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 17:10h, 05 augustus Beantwoorden

   Ik voelde me prachtig en dat komt door jou! 😉 Dankjewel voor alles!

Geef een reactie