Nu eens vóór de camera! - Blik en Bloos fotografie
1982
post-template-default,single,single-post,postid-1982,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nu eens vóór de camera!

Nu eens vóór de camera!

Zo! Is het zomaar alweer 2015! Een nieuw jaar, vol mooie kansen en nu al veel leuke dingen in het vooruitzicht. Ik heb er zin in!!!

Kleine terugblik
Toch wil het jaar ook even starten met een kleine terugblik op een, voor mij, bijzondere ervaring. Ik sta over het algemeen achter de camera, maar ik ben er van overtuigd dat het ook goed is om er voor te staan. Op die manier kun je als fotograaf ervaren wat anderen voor jouw eigen camera ervaren. Maar bijvoorbeeld ook in het voortraject, zoals: wat doe je aan?

Dus heb ik, na een hoop uitstellen, zelf een fotoshoot gedaan. De keuze voor een fotograaf vond ik echt heel lastig. Wie ga je kiezen?! Er zijn zoveel fantastische fotografen! Omdat ik female portrait photography erg tof vindt en houdt van lichte foto’s met een vleugje glamour, maar ook sensueel, ben ik bij Carina van Revealed terecht gekomen. Ik wilde namelijk naast foto’s van mezelf met mijn camera, ook foto’s met een sensuele touch waar ik nu én over minstens 20 jaar naar terug kan kijken en kan zeggen: whoehoe, dat ben ik en ik mag er zijn! En daarmee bedoel ik boudoir fotografie. Geen ordinaire foto’s, maar mooie, lichte en sensuele foto’s. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb het gewoon gedaan. Als ik dan voor de camera zou gaan staan, doe dan maar de ‘total package’! 🙂

Geweldige ervaring
En ik kan je zeggen: het was GEWELDIG! Ik voelde me op en top vrouw! Mijn haren en make-up werden gedaan, ik had mijn mooiste setjes bij me en op het resultaat ben ik super trots! Carina is gewoon een topfotografe die je helemaal op je gemak stelt en een prachtig resultaat weet neer te zetten! Ik ben er echt heel blij mee! Dankjewel!

Ik raad het iedere vrouw aan om een keer zo’n shoot te doen. Sterker nog, iedere vrouw moet dat doen! Je voelt je tijdens de shoot al zelfverzekerd, maar als je dan het resultaat ziet, ben je helemaal blij dat je het gedaan hebt.

Op dit moment ben ik bezig met het opbouwen van een portfolio om dit zelf aan te bieden. Zeker sinds mijn eigen shoot ben ik helemaal om en wil ik dit ook doen! Hoe vet is het als je andere vrouwen aan meer zelfverzekerheid kunt helpen, een geweldige beleving én een tastbare herinnering voor later kan geven?! Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte. 😉

Zie hieronder een aantal van mijn favorieten uit mijn eigen shoot!

Liefs,
Tamara

female-portrait-breda female-portrait-brabant female-portrait-noord-brabant

boudoir-fotografie-breda boudoir-fotografie-brabant

boudoir-fotografie-noord-brabantboudoir-fotografie-breda-brabant

boudoir-fotografie-breda-noord-brabant

 

4 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 15:50h, 14 januari Beantwoorden

  Wat zijn ze ongelooflijk mooi! Complimenten voor jullie allebei: Knap van Carina en zó stoer van jou!
  Ik ben benieuwd naar je plannen om dit zelf ook aan te bieden, ik houd je in de gaten!

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 16:56h, 14 januari Beantwoorden

   Hee Denise,

   Dankjewel! Ik houd je op de hoogte!!

 • Carina
  Geplaatst op 17:56h, 14 januari Beantwoorden

  Wat een mooie en lieve woorden! Dat is nu precies de reden waarom ik deze fotografie doe, om een vrouw dit gevoel te kunnen geven. Ik heb zelf ook ontzettend genoten van de shoot en ben heel blij te horen dat deze ervaring zo positief voor je was x

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 18:14h, 14 januari Beantwoorden

   Hoi Carina,
   Heel graag gedaan! Blijf doen wat je doet, je bent er super goed in!!! Ik vond het geweldig!
   X

Geef een reactie