Origineel kerstcadeau - Christmas is around the corner
6525
post-template-default,single,single-post,postid-6525,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Christmas is around the corner – origineel kerstcadeau

origineel-kerstcadeau-ultiem-cadeau-aan-jezelf-boudoir-fotoshoot

Christmas is around the corner – origineel kerstcadeau

Kerst lijkt nog ver weg, maar stiekem zitten we al weer in oktober en is het laatste kwartaal van dit jaar aangebroken. Heb jij al nagedacht over een origineel kerstcadeau voor je partner?

De eerste boekingen voor boudoir fotoshoots die als kerstcadeau onder de boom belanden, zijn al weer gemaakt. Als jij sensuele foto’s met een sexy touch van jezelf cadeau wilt geven aan jouw partner, is het slim om dit in oktober of november te plannen. Op die manier weet je zeker dat alles op tijd klaar is en je een mooie verrassing cadeau kunt geven.

Origineel kerstcadeau aan jezelf

Wat veel van de dames die ik fotografeer zich niet beseffen, is dat een boudoir fotoshoot niet alleen een mooi cadeau is voor je partner, maar stiekem een nog veel groter cadeau aan jezelf. Zelf deed ik 4 jaar geleden een boudoir fotoshoot bij een collega fotograaf. Omdat ik het ZO fantastisch vond dat mijn haren en make-up werden gedaan, ik wel honderd keer hoorde hoe mooi ik was en bij het eindresultaat dacht: “zijn dat mijn billen?”, leek het mij fantastisch om dit zelf voor andere vrouwen te gaan doen. Om zo een dame te laten zien dat ze mooi is, maar ook om dit haar te laten ervaren. Inmiddels heb ik al heel veel dames mogen fotograferen en ben ik erachter dat er veel te veel vrouwen zijn die onzeker zijn over één of meer onderdelen van hun lichaam. En dat is zo NIET nodig..

Want geloof mij, je bent prachtig.

Jij hebt jouw unieke kenmerken.

Jij mag er zijn.

Als jij jezelf een ultiem kerstcadeau wilt geven en daarmee ook je partner wilt verrassen, dan hoor ik het graag van je. Je bent van harte welkom in mijn studio, om samen een kop thee of koffie te drinken en jouw droom fotoshoot te ontwerpen.

Liefs,
Tamara

Ps: meer informatie over mijn boudoir fotoshoots vind je op deze pagina. Hieronder heb ik ter inspiratie een aantal foto’s toegevoegd van hoe jouw boudoir fotoshoot eruit kan komen te zien als je voor super sexy foto’s gaat.

sexy-boudoir-fotografie-origineel-kerstcadeau sexy-sensuele-boudoir-fotoshoot-breda ondeugende-boudoir-fotoshoot-in-lingerie 50-shades-of-grey-fotoshoot-kerst sexy-fotoshoot-lingerie-foto sexy-foto-lingerie-fotoshoot boudoir-fotoshoot-sexy-touch

2 Reactie's
 • Brenda van Gestel-Tesselaar
  Geplaatst op 14:19h, 08 oktober Beantwoorden

  Via via kwam ik op jouw site terecht.. wat een prachtige foto’s…!!!
  Ik durf niet, maar wil graag.. dus laat me beginnen met 2 vragen..
  Haren en make’up zitten die “bij de shoot” en
  (Lekker Hollands) aan welke prijs moet ik denken…?! Alvast bedankt, Brenda

 • Brenda van Gestel-Tesselaar
  Geplaatst op 14:20h, 08 oktober Beantwoorden

  Via via kwam ik op jouw site terecht.. wat een prachtige foto’s…!!!
  Ik durf niet, maar wil graag.. dus laat me beginnen met 2 vragen..
  Haren en make’up zitten die “bij de shoot” en
  (Lekker Hollands) aan welke prijs moet ik denken…?! Alvast bedankt, Brenda

Geef een reactie