Persoonlijke items in jouw boudoir fotoshoot - Blik en Bloos fotografie
6612
post-template-default,single,single-post,postid-6612,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Persoonlijke items in jouw boudoir fotoshoot

gek-op-bloemen-persoonlijke-items-boudoir-fotoshoot

Persoonlijke items in jouw boudoir fotoshoot

Ik hou ervan om een fotoshoot persoonlijk te maken, zodat het een shoot wordt die echt bij jou past. Eén van de dingen die daarvoor kunnen zorgen is het meenemen van een persoonlijk item of iets fotograferen in een setting waar jij in het dagelijks leven écht blij van wordt. Inmiddels heb ik de meest uiteenlopende onderwerpen en items al mogen fotograferen. Daarom wil ik jou een aantal ideeën geven hoe je jouw fotoshoot nog persoonlijker kunt maken.

Je favoriete bezigheid of hobby

Misschien ben je wel gek van films, kook je heel graag, verslind je alle boeken die op jouw pad komen, ben je gek van planten, beoefen je een toffe sport, hou je van lekkere wijnen of spaar je iets heel specifieks. Of is er iets heel anders wat jou typeert, zoals dat je elke week verse bloemen in huis haalt, kun je jou uittekenen in je leren jasje of loop je altijd op die cowboylaarzen. Allemaal onderwerpen die we kunnen verwerken in jouw fotoshoot.

Iets van je partner

Veel van de beauty’s die ik fotografeer doen een boudoir fotoshoot omdat ze zichzelf deze ervaring als groot cadeau gunnen. Ook komen vrouwen bij mij terecht omdat ze de shoot als cadeau voor hun partner willen doen. In dat geval stimuleer ik altijd om iets van jullie samen of van hem alleen in de shoot te verwerken. Dat kan ook van alles zijn. Zoals de steentjes die jullie bij een wandeling altijd opstapelen op een steenstapel, zijn favoriete sport, zijn beroep, zijn favoriete kledingstuk, iets wat hij verzamelt, iets wat hij graag eet of drinkt, noem het maar op. Ik denk dat het meest gebruikte item zijn (witte) blouse is. Ik heb een wit overhemd in mijn Blik en Bloos collectie opgenomen, maar daarbij is het nóg leuker als het zijn eigen blouse is.

Hieronder een heel overzicht van foto’s die ik maakte waar we iets persoonlijks van de vrouw in kwestie toevoegde aan haar fotoshoot.

wielrennen-boudoir-fotoshootonline-gamen-boudoir-fotoshoot-playstation-controllermuziek-lp-elpee-boudoir-fotoshootsport-boudoir-fotoshoot-tennis-boksen-lara-croftwielrenfiets-boudoir-fotoshoot-wielrennenkledingstuk-overhemd-partner-man-vriend-in-boudoir-fotoshoot-spijkerjasberoep-partner-man-in-boudoir-fotoshoot-bakker-broodjes-kadetjeshobby-man-in-boudoir-fotoshoot-gitaar-legogek-op-rode-rozen-boudoir-fotoshootcowboylaarzen-tijdens-boudoir-fotoshootoverhemd-partner-boudoir-fotografie-bellenblaasamerican-football-sport-boudoir-fotografieberoep-aanstaande-man-partner-boudoir-fotoshoot-militairrode-wijn-in-boudoir-fotoshoot-wijnglaspioenrozen-bloemen-boudoir-fotoshootrugby-american-football-sport-boudoir-fotoshootleren-jasje-stoere-boudoir-fotografiesport-outfit-boudoir-fotoshoot-favoriete-drankje-colagolven-golfclub-golfbal-boudoir-fotoshoot-makelaar-beroep-manballet-ballerina-boudoir-fotoshootyoga-sport-boudoir-fotoshoot-yoga-leraresreis-dagboek-boudoir-fotoshootzwangerschap-steenstapel-boudoir-fotoshootwijnglas-wiskeyglas-boudoir-fotoshootcadeau-van-hem-boudoir-fotoshoot-nikes-gympen

Persoonlijke items in jouw boudoir fotoshoot

Heb jij een leuk idee om iets persoonlijks in jouw boudoir fotoshoot te verwerken? Laat het me weten, ik ben nu al benieuwd! Op mijn boudoir fotografie pagina kun je meer informatie vinden over mijn boudoir foto’s. Meer informatie over de shoots kun je ook vinden bij mijn werkwijze en prijzen.

Haarstyling en visagie door Esther en Urmila

Geen reactie's

Geef een reactie