Portfolio shoot: "Red boudoir lady" en boudoir kerst thema
7252
post-template-default,single,single-post,postid-7252,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Portfolio shoot: “Red boudoir lady” en boudoir kerst thema

american-beauty-boudoir-fotoshoot-rozenblaadjes-breda

Portfolio shoot: “Red boudoir lady” en boudoir kerst thema

Regelmatig organiseer ik portfolio fotoshoots, zodat ik beelden kan maken die ik zelf graag wil maken. Zo kan ik weer even als een klein meisje spelen zonder restricties. En dat is echt té gek! Yay!

Boudoir kerst thema

Ik maakte verschillende moodboards op Pinterest ter inspiratie. Ik wilde graag iets in een boudoir kerst thema met lichte kleuren doen, omdat dat nou eenmaal echt bij me past en ik mooi blijf vinden. Daarnaast wilde ik ook experimenteren met knalkleuren. En om dit kerstig te houden, koos ik voor rood, omdat dit echt met kerst (en vervolgens ook Valentijn) wordt geassocieerd.

Link naar “Kerst boudoir fotoshoot” Pinterest moodboard, zodat je door kunt klikken naar alle fotocredits van de verzamelde foto’s.boudoir-kerst-thema-pinterest-moodboard

Link naar “Red boudoir lady” Pinterest moodboard, zodat je door kunt klikken naar alle fotocredits van de verzamelde foto’s.red-boudoir-lady-pinterest-moodboard

Wat was het idee achter de moodboards?

Onderstaande foto’s maakte ik van mijn naamgenote Tamara Rubia. Een prachtige vrouw met roots uit de Dominicaanse Republiek.

Wat ik toch grappig vind, is dat ik zorgde voor een kerstige setting, maar dat ik welgeteld 1 foto met kerst styling maakte, omdat ik tijdens het fotograferen de styling toch te veel vond en liever meer simpele, klassieke foto’s van de setting wilde maken.

De foto’s met de roze bontsjaal vind ik zelf echt te gek! Geïnspireerd op het moodboard, maar wel met een Blik en Bloos sausje. 😉 Net als de knalrode achtergrond met de rode blouse én de rozenblaadjes foto. Echt iets anders dan ik gewend ben, maar zoooo tof! Van de roze body met het witte overhemd had ik niets gepind op Pinterest, maar dit ontstond ter plekke en ik ben blij dat we die foto’s nog hebben gemaakt. Vooral dat je ziet dat het plezier van de foto’s spat. Zo’n dag was het ook, heel gezellig! Al met al een geweldige dag en zo tof om samen te werken met Tamara en uiteraard ook weer met fantastische Urmila van The Bridal Artist.

glamour-boudoir-fotografie-breda naturel-boudoir-fotografie-blote-benen valentijn-boudoir-fotoshoot-valentijnsdag-breda spontane-boudoir-fotografie-breda rnb-queen-boudoir-fotografie-glamour-fotoshoot handkus-boudoir-fotoshoot-naturel-look kerst-boudoir-fotoshoot-natuurlijke-setting glamour-boudoir-fotoshoot-wimpers-on-fleek super-sexy-boudoir-fotoshoot-rood-thema-rozenblaadjes spontane-boudoir-fotografie-breda-wit-overhemd edgy-boudoir-fotoshoot-rode-lippen

Wil jij een boudoir fotoshoot doen, misschien wel met een boudoir kerst thema, als red boudoir lady of een ander thema? Kijk dan eens op mijn boudoir fotografie pagina voor meer informatie en vraag mijn brochure aan. Wie weet zie ik je binnenkort in de studio en kunnen we er samen een fantastische dag van maken.

Geen reactie's

Geef een reactie