Zakelijk portret en lifestyle reportage voor DON FLORITO
2683
post-template-default,single,single-post,postid-2683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Zakelijke portret foto voor de beste bruidsbloemist van Nederland: DON FLORITO

1-professionele-portret-foto

Zakelijke portret foto voor de beste bruidsbloemist van Nederland: DON FLORITO

Giada Graziani van DON FLORITO belde mij of ik foto’s van haar nieuwe atelier, haarzelf en natuurlijk haar bloemen wilde maken voor haar nieuwe website. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, ik zei meteen ja! Giada is een te gekke bruidsbloemist uit Amsterdam die in 2013 én 2014 de Dutch Wedding Award voor “Beste Bruidsbloemist van het jaar” heeft gewonnen. Ze maakt prachtig bloemwerk voor huwelijken waarbij je echt je ogen uitkijkt! Dat doet ze in alle stijlen en thema’s en altijd met haar eigen twist.

Zoals ze zelf op haar site zegt:

“Van bruidsboeket tot corsage, kerkversiering tot bloemen voor de auto, alles is mogelijk.
Alles op gebied van bloemen en decoratie om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.
Wij vertalen de ‘love story’ van het bruidspaar naar customized bruidsbloemwerk, met liefde.”

Daarom ging ik naar Amsterdam om haar toffe, nieuwe locatie op de foto te zetten en meer dan één mooie portret foto van haar te maken. Al bij binnenkomst was ik verliefd, wat een mooie en heerlijk lichte ruimte om bloemen voor heel veel bruidsparen te maken! In een leuke middag hebben we een hoop mooie dingen gemaakt en afsluitend met haar twee topmeiden (haar twee dochters met net zoveel Italiaans temperament als hun moeder) een mini fotoshoot gedaan en lekker sushi gegeten.

Dus ben je nog op zoek naar een bruidsbloemist voor een mooi bruidsboeket en aanvullende bloemversieringen voor jullie mooiste dag? Dan is DON FLORITO een toffe partij om mee in zee te gaan!

Liefs,
Tamara

Ps: er hebben nog twee leveranciers een bijdrage geleverd aan deze shoot!
Make-up: MJ Amsterdam
Styling: STIJLdepartment

1-professionele-portret-foto 2-zakelijke-portret-foto-amsterdam 3-profielfoto-zakelijk-lifestyle 4-bedrijfs-reportage-amsterdam-fotoshoot 5-bedrijfsfoto-portret-zakelijk 6-don-florito-beste-bruidsbloemist 7-bruidsboeket-fotografie-portret 8-professionele-fotoshoot-bedrijf 9-fotografie-bedrijf-portretfoto 10-tafeldecoratie-bruiloft-huwelijk 11-mini-fotoshoot-gezin 12-mini-fotosessie-gezin 13-lifestyle-fotosessie-fotoshoot

En zoek je ook nog een fotograaf voor een professionele, zakelijke portret foto of een bedrijfsreportage? Bekijk dan hier de mogelijkheden en boek nu een fotoshoot.

Geen reactie's

Geef een reactie