Portret fotografie award - Ik heb 2 bronze awards gewonnen bij The Portrait Masters -
5900
post-template-default,single,single-post,postid-5900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Twee bronze awards gewonnen bij The Portrait Masters

dromerige-portret-foto-daglicht-studio-breda

Twee bronze awards gewonnen bij The Portrait Masters

Voor 1e ronde van ‘The Portrait Masters” 2018 heb ik twee van mijn foto’s geselecteerd en ingezonden voor deze awardronde. Allebei de foto’s hebben een ‘Bronze award’ gewonnen bij deze portret fotografie award. Jeej!!

De foto hierboven heb ik gemaakt van mijn stagiaire Kiki. Ik wilde heel graag een foto creëren met een dromerige look, waarbij mijn prachtige tule rok een grote rol speelde. Van losse tule stukken stof, die ik in theewater heb geweekt, maakte ik een ‘top’ door deze om Kiki’s bh te wikkelen. Urmila heeft uiteraard haar haren en make-up gedaan en stond tijdens het fotograferen naast mij te ‘wapperen’ met een reflectiescherm, waardoor we beweging in haar haren creëerden.

De foto hieronder is een foto uit mijn outdoor boudoir fotoshoot die ik bij De Vlaamsche Schuur deed. Gecombineerd met de ‘peacock chair’ van Happy Vintage, bloemen van V&V Bloemen, lingerie van LaDonna, haar en make-up door The Bridal Artist en een kanten kimono van Mes Petit Dentelles en een krachtige blik van Sharon ontstond er een koninklijke look & feel in de foto. Deze foto prijkt niet voor niets als cover op mijn informatiebrochure. 😉

Wat voor foto zou jij willen creëren voor aan de muur?

Liefs,
Tamara

portret-fotografie-award-outdoor-boudoir-fotoshoot-buiten-breda

Ben jij op zoek naar een mooi portret van jezelf? Bijvoorbeeld in je mooiste lingerie, een prachtige jurk of een zakelijke outfit. Tijdens een gesprek voorafgaand aan jouw fotoshoot kijken we samen naar jouw stijl en bespreken we wat voor sfeer jij zoekt. Daarnaast krijg je veel tips om jezelf volledig voor te bereiden zodat jij met de juiste mindset, kleding en accessoires naar jouw fotoshoot komt.

Geen reactie's

Geef een reactie