Portretfoto Breda: "Ik vind het resultaat fantastisch" - Blik en Bloos
7496
post-template-default,single,single-post,postid-7496,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Portret fotoshoot in de studio: “Ik vind het resultaat fantastisch”

zwart-wit-portret-foto-breda

Portret fotoshoot in de studio: “Ik vind het resultaat fantastisch”

Deze mooie dame ken ik al een hele tijd, ze is namelijk de tante van Rico, mijn vriend. Een super lieve vrouw met een heel groot hart en die voor iedereen klaar staat en mij altijd blij maakt met een kaartje op mijn verjaardag. Laflalaf!

Ik vind het elke keer weer bijzonder als mensen ervoor kiezen om foto’s door mij te laten maken. En als het iemand is die dichtbij staat, vind ik het altijd ook een beetje extra spannend. Dat verdwijnt zodra iemand de studio instapt, want vanaf dan ben ik helemaal in mijn element.

We hebben er samen een super leuke dag van gemaakt. Aan het einde van de fotoshoot kwam Jan ook naar de studio in Breda, zodat ik het laatste half uurtje ook nog portretfoto’s van hen samen kon maken. Toen Jan mij belde met het idee om Astrid een fotoshoot cadeau te geven en ik opperde om hen samen te fotograferen, wilde hij in eerste instantie niet. Maar gelukkig stelde hij zijn mening bij en mocht ik ze samen fotograferen. Zo leuk!!

Hieronder kun je lezen hoe Astrid de fotoshoot heeft ervaren. Ik word helemaal blij van deze mooie woorden!!

Ervaring van een glamour portret fotoshoot

 

“Een fotoshoot stond al een aantal jaren op mijn lijstje, maar er was altijd wel een excuus: eerst een paar kilo afvallen of het komt wel een keer.

Tot een ochtend in december 2018 aan de ontbijttafel ik ineens een pakje kreeg van mijn man Jan. Prachtig ingepakt in heel mooi papier. Ik was helemaal verbaasd want er was geen enkele aanleiding voor een pakje: ik was niet jarig en sinterklaas was al geweest. Gauw uitgepakt en tot mijn grote verbazing kreeg ik een Glamour Fotoshoot! Wauw, wat is dat leuk zeg!
Jan had dit met Tamara geregeld zonder dat ik er ook maar iets van gemerkt heb. Tamara ken ik nu zo’n 10 jaar. Ontmoet tijdens een familieweekend toen ik mijn 50ste verjaardag vierde. Zij kwam mee als vriendin van mijn neef Rico. En is gelukkig nooit meer weggegaan 🙂
Ik had me altijd voorgenomen dat als ik een fotoshoot zou doen ik dat bij Tamara zou willen. Zij is bekend dus dat maakt het allemaal een beetje minder eng en zij kent mij. Dat geeft toch iets vertrouwds. En daar komt bij dat ik haar al vanaf het begin volg via Facebook, Instagram en haar eigen website. Haar foto’s zijn altijd prachtig en ik wilde mezelf ook eens een dag in de watten laten leggen met als resultaat prachtige foto’s.
Maar goed na dit prachtige cadeau een datum plannen. Ergens eind maart 2019 was het zover. Eerst vooraf nog een telefonisch interview waarin Tamara mij van alles over mezelf vroeg van “wat vind je mooi aan jezelf”, “wat vind je minder mooi aan jezelf”, “welke kleuren vind je mooi”? Huiswerk kwam er ook aan te pas. Ik moest een moodboard maken met alles wat ik leuk vind.  Aan de hand daarvan gaf Tamara suggesties welke kleding ik mee kon nemen. 
Twee weken van tevoren naar de kapper: knippen en kleuren. Dag van tevoren naar de schoonheidsspecialiste: wenkbrauwen en nagels laten doen. Ik was er helemaal klaar voor.
Om 10.30 uur was ik bij Tamara in haar prachtige daglicht studio in Breda. Samen met Tamara de setjes kleding uitgezocht: een beetje van mezelf, een beetje van mijn zus en een beetje van Tamara. Het is een leuke mix geworden van kleding die ik normaal niet zou dragen en waarvan ik niet wist dat het zo leuk zou staan.
Urmila Singh was er om mijn haar en make up te doen. Vanaf dat je bij Tamara binnenkomt word je in de watten gelegd. Het is een super mooie dag geworden. Er zijn heel veel foto’s gemaakt in diverse outfits en diverse poses. En we hebben veel gelachen. Aan het eind van de fotoshoot kwam Jan mij halen en zijn we ook nog samen op de foto gezet door Tamara. Leuke verrassing!
Twee weken na de fotoshoot hadden wij opnieuw een afspraak bij Tamara om de foto’s te bekijken. Ik was zo ontzettend benieuwd, want behalve dat het een super leuke dag was heb je geen idee hoe de foto’s geworden zijn. Nou het resultaat was super. Samen hebben we foto’s uitgezocht.
Mijn idee was om er een fotoboek van te laten maken maar ik ben blij dat ik heb gekozen voor een mooie fotobox waar de foto’s in zitten. Twee lijsten erbij besteld en nu wissel ik de foto’s af. Ik vind het resultaat fantastisch. Dat is misschien gek om van jezelf te zeggen, maar Tamara haalt het beste en mooiste in je naar boven waardoor het resultaat zo mooi is.
Ik zou zeker iedereen een fotoshoot bij Tamara aanraden. Of dat nou glamour of boudoir is, je hoeft niet bang te zijn dat het geen mooie foto’s worden. Kijk maar eens op haar website of social media. De foto’s spreken voor zich!
Nogmaals dank Tamara en Urmila voor de prachtige dag met als resultaat de mooiste foto’s die ooit van mij zijn gemaakt.
Liefs
Astrid
xxx”
Ben je benieuwd geworden naar haar foto’s? Zie hieronder het resultaat van deze geweldige fotosessie in mijn studio in Breda.
Haarstyling en make-up: Urmila Sing van The Bridal Artist
studio-fotografie-noord-brabant boudoir-fotograaf-noord-brabant glamour-fotografie-noord-brabant koppel-fotoshoot-daglicht-studio studio-fotograaf-brabant portret-fotograaf-breda personal-branding-fotografie-noord-brabant studio-portret-fotografie-breda studio-fotoshoot-koppel-brabant

Glamour portretfoto Breda

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over een glamour portret fotosessie in mijn daglicht studio in Breda ontvangen? Kijk dan op mijn portret pagina of vraag de brochure aan via het contactformulier.
Geen reactie's

Geef een reactie