Poseren als een pro? Dat is helemaal niet nodig. Dat kan jij al! - Blik en Bloos fotografie
7556
post-template-default,single,single-post,postid-7556,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Poseren als een pro? Dat is helemaal niet nodig. Dat kan jij al!

poseren-als-een-pro-boudoir-fotoshoot-tamara

Poseren als een pro? Dat is helemaal niet nodig. Dat kan jij al!

Eén van de redenen die ik vaak hoor van dames als drempel voor het plannen van een fotoshoot is dat ze het spannend vindt om te moeten poseren.

Ik kan je vertellen: daar hoef je jezelf geen moment druk om te maken. Ik begeleid jou van a tot z in wat je mag doen. Veel van de poses doe ik voor, maar ook spiegel ik poses zodat jij gemakkelijk dezelfde houding kunt aannemen. Daarnaast laat ik je bijvoorbeeld het gewicht van je ene heup naar je andere heup verplaatsen. Of een rondje draaien. Of een stukje lopen. Dan kan ik zien hoe jij beweegt, maar belangrijker nog, wat het beste bij jou past.

Als alles qua houding klopt, help ik je vervolgens bij het naar voren halen van de juiste blik, zodat het totaalplaatje past bij het beeld wat ik in gedachten heb. Op die manier zie je echt jezelf terug in het eindresultaat.

Huiswerk als voorbereiding

Het allerbelangrijkste vind ik namelijk dat de foto’s uitstralen dat jij het bent. Maar wel in het sfeertje dat jij in gedachten hebt. Daarom krijg je van mij huiswerk als voorbereiding op de fotoshoot. Je mag namelijk een Pinterest moodboard samenstellen, zodat ik kan zien wat jouw stijl is en wat jij mooi vindt.

Deze foto’s gebruiken we dan als rode draad tijdens de fotoshoot. 1-op-1 de voorbeelden kopiëren zal ik nooit doen. Daarom maak ik de foto’s passend op jou en jouw figuur, in het sfeertje dat jij vooraf hebt aangegeven.

Hopelijk mag ik ook komend jaar weer veel poses voordoen, helpen bij die juiste blik en daarmee laten zien dat het super leuk is om te poseren tijdens een fotoshoot.

Laflaflaf!! <3

Liefs,
Tamara

poses-spiegelen-poseren-voordoen-fotograaf-tamara-breda

Geen reactie's

Geef een reactie