Real boudoir beauty G. - Blik en Bloos fotografie
5680
post-template-default,single,single-post,postid-5680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real boudoir beauty G.

romantische-boudoir-fotografie-breda

Real boudoir beauty G.

Als je zo’n ervaring als hieronder in je mailbox ontvangt, dan snap je wel dat een gat in de lucht springen een understatement is toch? 😉

Samen zijn we op zoek gegaan naar G’s perfecte shoot. We kwamen uit op verschillende outfits, welke zorgden voor meerdere stijlen en soorten foto’s. Van romantische boudoir fotografie met een Frans tintje tot speels en nonchalant. Maar ook van naturel met een twist tot vrouwelijk + stoer tegelijk . Super tof!

Ik vond het geweldig om je te mogen fotograferen en ik vind jou ook fantastisch leuk G!

Liefs,
Tamara

Hieronder kun je lezen hoe G. haar fotoshoot heeft ervaren:

“Ik wist al jaren dat ik op mijn 30e een boudoir-achtige shoot wilde doen, om het leven te vieren, een mooie markering in de tijd. Dit jaar was het zo ver en ging ik ook nog eens trouwen, dus ook een super mooi cadeau voor mijn vriend. Tamara sprak me direct aan door haar leuke reactie op mijn mail en ook de vragen die ze me stelde ter voorbereiding op de shoot vond ik heel fijn. Ik had best wel een specifiek idee van wat ik wilde en Tamara voelde dat goed aan. Dan de dag van de shoot! Ik haat het om op de foto te gaan en ik heb Tamara wel 3x gewaarschuwd dat de hair en make-up stylist vast mijn haar niet zo zou doen als ik mooi vind. Daar moest ik even van terug komen: mijn haar zat fantastisch, mooier dan ik zelf had kunnen bedenken. De foto’s maken met Tamara was een groot feest, dat kan je ook terug zien in mijn ontspannenheid op de foto’s. Ze is super enthousiast, geeft je het gevoel dat je mooi bent en helpt je heel goed met poseren (waar ik normaal zeker geen talent voor heb). Een paar weken later samen de foto’s doornemen voor een selectie. Mijn verwachtingen waren al hoog, maar werden door Tamara overtroffen. Ik dacht dat ik alleen foto’s van mijn lichaam zou willen, maar ze heeft mijn gezicht ook onwijs mooi vast gelegd. Het hele proces en de shoot was samengevat een grote verrassing, ik heb mezelf op een nieuwe manier leren kennen en ik ben ontzettend blij dat ik mezelf op deze manier heb vast laten leggen. En Tamara is fantastisch leuk om mee samen te werken, dat gun ik iedereen :)”

romantische-zwart-wit-boudoir-fotografie-breda speelse-boudoir-fotoshoot-breda stoere-fitness-lingerie-fotoshoot-breda stoer-vrouwelijk-boudoir-fotosessie-breda

Romantische boudoir fotografie

Wil je zelf het leven vieren en jezelf laten zien dat jij er mag zijn? Kijk op mijn boudoir pagina voor meer informatie en vraag mijn brochure aan. Wie weet vind je jezelf terug in romantische boudoir fotografie, gebundeld in een mooie boutique box met fine art prints.

Geen reactie's

Geef een reactie