Ontspannen boudoir fotoshoot: real boudoir beauty S.
5771
post-template-default,single,single-post,postid-5771,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real boudoir beauty S.

ontspannen-boudoir-fotoshoot-fotostudio-breda

Real boudoir beauty S.

Deze blog heeft geen lange introductie nodig: ik kreeg een prachtige mail van real boudoir beauty S. en deze wil ik, met haar toestemming, graag met jullie delen.

 

Lieve Tamara,

 

Vanaf het eerste contact wist ik dat de shoot een fantastisch en onvergetelijk avontuur zou worden. Met het ophalen van de foto’s werd die zelfs magisch voor mij.

 

Echt elke meid moet dit doen, lekker cliché maar echt het geeft je zoveel fijne energie. Tamara heeft een hart van goud! Is heel creatief en haar spontaniteit werkte voor mij aanstekelijk. Ook Urmila is een fantastische vrouw. Ze laat je jezelf zien met make-up waarvan je denkt als je in de spiegel kijkt van ‘ben ik dat?’. 

 

Op de dag van de shoot was de sfeer ontspannen, gezellig en spontaan. De studio was bijzonder zacht verlicht door de zon, het leek wel magisch.Wat heb ik toch veel gelachen. Tamara vertelde me precies wat ik mocht doen. Dat gaf extra vertrouwen dat de style/sfeer die ik wilde ook te zien zo zijn. We zaten zelfs in z’n creatieve mood dat we de tijd een beetje vergeten waren. Het resultaat mag er echt zijn!

 

Het ophalen van de foto’s was ook een feestje. Ze waren mooi ingepakt en met het presentatie filmpje kreeg ik weer vlinders in me buik om dit nog eens een keertje te doen. 

 

Jullie hebben mij en me vriend op verschillende manieren verrast. Tijdens de shoot: de barokke stoel, make-up, haar, de ervaring, creativiteit, na de shoot: het eindresultaat. 
De foto’s hebben een bijzonder plekje gekregen in het huis. 

 

Dank jullie wel voor dit prachtige cadeau voor mezelf. Een avontuur en ervaring om nooit te vergeten.

 

Liefs, S.

 

Hieronder een aantal van de foto’s waar S. en ik allebei heel trots op zijn! 😀 Met haarstyling en visagie door The Bridal Artist en bloemen van V&V bloemen en wonen.

Liefs,

Tamara

boudoir-fotoshoot-gezellig-ontspannen-spontaan sexy-romantische-boudoir-fotoshoot boudoir-fotoshoot-nonchalant-romantisch sexy-boudoir-fotografie-daglicht-studio-breda boudoir-fotografie-sexy-touch-breda-sensueel boudoir-fotografie-met-bloemen-in-haren-breda zwart-wit-boudoir-portret-foto glamour-portret-foto-studio-breda

 

Ontspannen boudoir fotoshoot

 

Ben je op zoek naar een boudoir fotograaf waarbij je jezelf op je gemak voelt en helemaal ontspannen bent? Kom langs in mijn studio om kennis te maken, de studio te bekijken en samen jouw droom fotoshoot te ontwerpen. Bekijk de mogelijkheden op mijn boudoir pagina, vraag mijn brochure aan en boek jouw boudoir fotoshoot in mijn studio in Breda.
Geen reactie's

Geef een reactie