Real bridal boudoir beauty J. - Blik en Bloos fotografie
5343
post-template-default,single,single-post,postid-5343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real bridal boudoir beauty J.

Real bridal boudoir beauty J.

Al weer een jaar geleden mocht ik de prachtige J. fotograferen tijdens een bridal boudoirshoot. Ze wilde heel graag een Marilyn Monroe fotoshoot (naast foto’s in haar bruidslingerie) omdat ze haar een fantastisch mooie vrouw vindt. Dus hebben we toffe accessoires met een 50’s look in haar fotoshoot verwerkt.

Heel tof vond ik dat ze haar sleep mee had genomen. Op dat moment leerde ik het verschil tussen een sleep en een sluier, ik dacht eigenlijk dat het een andere naam voor hetzelfde bruidsstuk was.. đŸ˜‰ Maar nee.. een sluier draag je op je hoofd en een sleep zit aan je jurk vast (net boven je billen) en ‘sleept’ dus over de grond. Klinkt eigenlijk best wel logisch, haha!

Wat een gaaf resultaat gaf dat! En heel fijn dat ik die foto met jullie mag delen.

Hieronder ook hoe J. haar boudoir fotoshoot heeft ervaren.

Review real bridal boudoir beauty

Tamara,

Ontzettend bedankt voor de prachtige ervaring die ik bij je heb mogen meemaken tijdens mijn Boudoir foto shoot. Stiekem is het volgens mij van iedere meid de wens om zich ooit een filmster te voelen. Ă¡ la Marilyn Monroe te worden vastgelegd was in ieder geval voor mij een droom die absoluut uit is gekomen. Vanaf het moment dat ik het erf op reed tot het moment dat ik wegreed heb ik me op mijn gemak gevoeld. Je bent een warme en gezellige persoonlijkheid en ondanks dat ik je nog helemaal niet kende was het direct gezellig en absoluut geen probleem om er pikant bij te zitten.

Het was een grote boost voor mijn zelfvertrouwen en een prachtig aandenken aan het jaar dat ik in het huwelijksbootje ben gestapt. Mijn (nu) man vond het boekje fantastisch!

Lieve groetjes, en nogmaals bedankt (ook een jaar na dato absoluut 1000% waard geweest!)

J.

Heel graag gedaan lieve J.! Je bent prachtig en ik ben heel blij dat je door mijn boudoir fotografie in ziet hoe mooi je bent en daardoor meer zelfvertrouwen hebt gekregen. You rock!

marilyn-monroe-fotoshoot-daglicht-studio-breda

Spannend cadeau voor je aanstaande echtgenoot

Ben jij op zoek naar een spannend cadeau voor je aanstaande echtgenoot? Een bridal boudoir fotoshoot is zowel mogelijk in mijn daglichtstudio in Breda als op een andere locatie zoals een hotelkamer of ergens in de buitenlucht. Laat me via tamara@blikenbloos.nl of 06 – 29566531 weten hoe jij zou willen worden gefotografeerd en samen ontwerpen we jouw droom fotoshoot. Misschien ook wel met een Marilyn Monroe uitstraling of juist totaal anders?!

Meer informatie kun je vinden op mijn boudoir fotografie pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie