Bridal boudoir Breda: real bridal boudoir N.
4752
post-template-default,single,single-post,postid-4752,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real bridal boudoir: bruid N.

bridal-boudoir-fotosessie-breda

Real bridal boudoir: bruid N.

Een tijdje geleden mocht ik N. fotograferen tijdens haar bridal boudoir fotoshoot in mijn knusse daglicht studio vlakbij Breda. Wat een prachtige dame en zo leuk dat ze deze fotoshoot wilde doen als verrassing aan haar aanstaande op de dag van hun huwelijk.

Ik ontving onderstaande review van N., deze wil ik graag met je delen. Trots op!

“Bridal Boudoir fotoshoot bij Blik en Bloos Fotografie geboekt. Op de website werd ik al helemaal enthousiast en wist ik zeker dat dit HET cadeau voor mijn aanstaande zou zijn. Later op de trouwbeurs ” Jullie Feestje” Tamara ontmoet en wist ik het helemaal zeker. Stiekem een afspraak gemaakt en het aftellen kon beginnen. Kleine kink in de kabel: verloofde had een verrassing gepland op de dag dat ik de shoot had gepland. Maar geen probleem kon zo verzet worden!
De dag zelf was een grote verwennerij, wat voelde ik me mooi. Urmila besteed veel zorg om ervoor te zorgen dat je er echt op je best uit ziet en al die complimenten tussen door… Zou het zo nog een keer doen! Tamara is een super fotograaf en fijn mens om om je heen te hebben.
Toen ik een mail kreeg met het resultaat stond ik echt versteld, net als mijn man toen hij het album op onze trouwdag kreeg. Zijn blik was echt onbetaalbaar.
Super bedankt Tamara en Urmila voor het helpen bij deze verrassing, ben nu al een nieuw excuus aan het bedenken om het nog een keertje te doen. ☺️”

Liefs,
Tamara

boudoir-fotoshoot-breda bridal-boudoir-breda bridal-boudoir-fotoshoot-breda bridal-boudoir-fotosessie-breda boudoir-fotoshoot-lingerie-brabant boudoir-fotoreportage-breda boudoir-fotograaf-breda boudoir-fotografie-breda boudoir-portret-fotoshoot-breda romantisch-boudoir-portret-breda

Ben jij op zoek naar een bridal boudoir fotoshoot in Brabant? Ik ben met mijn knusse daglicht studio gevestigd in Wagenberg, een dorpje net boven Breda. Bekijk meer informatie over mijn bridal boudoir fotosessies op mijn boudoir fotografie pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie