Real bridal boudoir: boudoir fotografie Breda met bruid M.
4808
post-template-default,single,single-post,postid-4808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real bridal boudoir: bruid M.

boudoir-fotografie-breda-bridal-boudoirshoot

Real bridal boudoir: bruid M.

Wat een prachtige dame is M., oorspronkelijk afkomstig uit ScandinaviĆ« en echt een beauty! Ze wilde graag mooie boudoir foto’s als huwelijkscadeau aan haar aanstaande, maar ook als cadeau aan zichzelf. Ze beschreef haar eigen stijl als casual, maar wilde voor haar bridal boudoir fotoshoot echt uitpakken en helemaal iets anders doen. Hoe tof!

Inmiddels is deze lieve dame getrouwd, heeft haar aanstaande het mooie cadeau mogen uitpakken en kreeg ik afgelopen week een super fijne review van M. Trots!

“Een boudoir photoshoot gehad voor het eerst in me leven en was daarvoor een beetje onzeker omdat je toch jezelf aan iemand anders bloot stelt.
Maar na een ontmoeting met Tamara was dat gelijk weg!
Tijdens de photoshoot was het helemaal geweldig! Ik voelde me erg op me gemak en Tamara was super leuk en vriendelijk, en lekker spontaan met een lach!
Ik raad Blik en Bloos zeker aan voor iedereen die geweldige fotos wilt!
Groetjes, M.”

Hieronder een paar van de foto’s die ik heb gemaakt, welke ik met toestemming van deze prachtige dame mag delen. Zo leuk!

Liefs,
Tamara

02-boudoir-fotografie-breda-brabant-elegant-stijlvol-sensueel 03-bridal-boudoir-fotoshoot-sensueel-romantisch 04-boudoir-fotoshoot-breda-brabant-wagenberg-sexy-foto05-boudoir-fotografie-brabant-breda

Ben jij gek op boudoir fotografie en op zoek naar een bridal boudoir fotoshoot in Brabant? Ik ben met mijn knusse daglicht studio gevestigd in Wagenberg, een dorpje net boven Breda. Bekijk meer informatie over mijn bridal boudoir fotosessies op mijn boudoir fotografie pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie