Trouwfotograaf Rotterdam: real wedding van Amanda en Derrick
4747
post-template-default,single,single-post,postid-4747,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real wedding in Rotterdam: Amanda en Derrick

12-foto-reportage-bruiloft-arboretum-rotterdam

Real wedding in Rotterdam: Amanda en Derrick

Dit prachtige paar ontmoette ik op bruidsbeurs Jullie Feestje en fotografeerde ik al eerder tijdens een super toffe loveshoot op de Vrachelse Heide bij Oosterhout.

Dat ik ook tijdens hun bruiloft in Rotterdam als trouwfotograaf erbij mocht zijn was helemaal een cadeautje! 😀 Wat een prachtig en lief stel, met een super cute kindje!

De dag begon in Barendrecht, in het mooie, lichte huis van Amanda en Derrick. Urmila van The Bridal Artist was al bezig met de laatste hand te leggen aan het haar en de make-up van Amanda toen ik binnen kwam en wat had ze dat mooi gedaan!

De first look van het bruidspaar was op hun dakterras, waar Derrick zijn bruid stond op te wachten met een prachtig boeket van Nathalie van Gift by Nature. Hun dochtertje en bruidsmeisje Felicia was het er niet helemaal mee eens dat ze vanachter de schuifpui mocht toekijken hoe papa en mama elkaar bewonderden.. 😉

Vervolgens gingen we voor de fotoreportage door naar het Arboretum in Rotterdam: Trompenburg Tuinen en Arboretum. Wat een prachtige tuin vol bomen en struiken! De rododendrons stonden vol in bloei, wat één grote bloemenzee betekende. Prachtig! Hier maakten we super toffe foto’s van dit prachtige bruidspaar en genoten ze van hun laatste momentjes als ongetrouwd stel.

De ceremonie was bij de trouwlocatie In Den Rustwat, ook wel ‘het best bewaarde geheim van Rotterdam’ genoemd. Toen Amanda en Derrick elkaar het ja-woord hadden gegeven, waarbij mooie woorden over dit stel waren gesproken, werd ook de mooie taart van Op en Top Taart aangesneden en de toast uitgebracht in de fijne tuin van de locatie.

Voor mij was het laatste onderdeel van de dag het maken van de groepsfoto’s. Hierbij gingen we met alle gasten terug naar Trompenburg Tuinen en Arboretum om dit als geweldige setting en backdrop te gebruiken.

Het bruidspaar werd vervolgens opgewacht door een haag van hun gasten en liepen door de belleblaas bubbels naar hun trouwauto om door te rijden naar Den Haag.

Lieve Amanda en Derrick, dankjewel dat ik bij jullie prachtige dag mocht zijn als jullie trouwfotograaf. Ik vond het echt een feestje om jullie nogmaals te mogen fotograferen! Heel veel geluk en liefde voor jullie, voor nu en altijd!

Liefs,
Tamara

01-bruidjurk-trouwen-barendrecht 02-trouwschoenen-bruiloft-barendrecht 03-bruiloft-details-uitnodiging-barendrecht 04-bruidegom-bruiloft-barendrecht 05-voorbereidingen-aankleden-bruid-moeder-rotterdam 06-visagie-hairstyling-bruiloft-rotterdam 07-aankleden-bruid-thuis-rotterdam 08-first-look-barendrecht-dakterras 09-first-look-rotterdam-dakterras 10-eerste-reactie-first-look-dakterras-tuin-rotterdam 11-bruidskindje-first-look-bruiloft-barendrecht 12-foto-reportage-bruiloft-arboretum-rotterdam 13-bruiloft-reportage-arboretum-rotterdam-bruggetje 14-fotosessie-bruiloft-tuin-arboretum-rotterdam 15-bruidegom-accessoires-rotterdam 16-bruidegom-schoenen-bruiloft-rotterdam 17-bruid-fotoreportage-arboretum-rotterdam 18-fotoreportage-bruidspaar-arboretum-rotterdam 19-bruiloft-fotografie-bruidspaar-arboretum-rotterdam 20-bruiloft-fotograaf-arboretum-rotterdam 21-fotoshoot-bruiloft-arboretum-rotterdam 22-bruiloft-ceremonie-entree-bruid-bruidegom-in-den-rustwat-rotterdam 23-trouwfotograaf-ja-woord-in-den-rustwat-rotterdam 24-trouwfotograaf-rotterdam-in-den-rustwat 25-bruidstaart-trouwringen-bruidsbloemen-rotterdam 26-toast-bruiloft-in-den-rustwat-tuin-rotterdam 27-aansnijden-taart-bruidskindje-bruiloft-rotterdam 28-gastenboek-bruidsbloemen-corsage-boeket-fotografie-bruiloft-rotterdam 29-aansnijden-taart-bruiloft-rotterdam 30-trouwfotograaf-groepsfoto-bruiloft-rotterdam 31-bruidspaar-bruidskindje-bruiloft-arboretum-rotterdam 32-trouwlocatie-in-den-rustwat-rotterdam

Geen reactie's

Geef een reactie