Romantische boudoir fotoshoot voor real bridal boudoir beauty L.
6307
post-template-default,single,single-post,postid-6307,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Een romantische boudoir fotoshoot voor real bridal boudoir beauty L.

romantische-boudoir-fotoshoot-tijdloos-naturel-breda

Een romantische boudoir fotoshoot voor real bridal boudoir beauty L.

Deze lieve bruid wilde heel graag een romantische boudoir fotoshoot doen. Tijdens het gesprek waarin we brainstormden over haar fotosessie, kwam naar voren dat ze gek op bloemen is. Dus daar moesten we zeker iets mee doen! Ze nam verse bloemen mee, zowel los als in een boeketje.

Voor de eerste avond van hun meerdaagse huwelijk had ze een heel mooi pak gekocht. Daarnaast gaf ze aan dat ze heel graag in mijn lichtblauwe, tule rok op de foto wilde. Het is daarom een bridal boudoir in lingerie, gecombineerd met glamour foto’s in stijlvolle kleding geworden. En allemaal op een romantische, tijdloze manier. Love it!

Ze is inmiddels getrouwd en ik kreeg deze review van haar:

“Hoi Tamara,

Alles zit er op, we hebben prachtige weken gehad, te mooi om uit te leggen, was zo bijzonder van begin tot het eind.

Op zaterdagochtend, onze trouwdag in Toscane, heb ik de mooi foto’s aan M. gegeven. Hij was sprakeloos, zo mooi vond hij ze en dat ik speciaal voor hem uit mijn comfortzone ben gestapt om dit te doen, vond hij ook zó bijzonder en ook stoer. Hij vond ze prachtige zowel de geklede als de lingerie foto’s in één woord geweldig. Het was de reactie die ik hoopte te zien en kreeg nog een betere versie dan ik gehoopt had.

Dankjewel hiervoor dat ik dit heb aangedurfd ?

Groeten, L.”

Lieve L. dankjewel dat ik je mocht fotograferen. Ik vond het super leuk dat je over elk detail had nagedacht en jezelf tot in de puntjes hebt voorbereid. Fijn ook dat je kersverse hubby zo blij is met de foto’s en ik ben het met hem eens: ik vind het ook bijzonder én stoer dat je de stap hebt genomen!

Veel plezier ervan, hopelijk kijk je nog vaak met veel plezier naar jouw foto’s.

Liefs,
Tamara

Haarstyling en make-up door Urmila van The Bridal Artist

romantische-bridal-boudoir-fotoshoot-met-bloemen-bredaklassieke-portretfoto-daglichtstudio-bridal-boudoirromantische-bridal-boudoir-fotografe-bredatijdloze-romantische-boudoir-glamour-fotografie-breda

Romantische boudoir fotoshoot

Ben jij op zoek naar romantische boudoir foto’s in je (bruids)lingerie? Samen met jou bedenk ik graag wat het beste bij jou past en vertel ik je graag hoe je jezelf kunt voorbereiden op de fotosessie. Neem alvast een kijkje in mijn online catalogus om te zien wat er op mijn kledingrek hangt en wat je zou kunnen gebruiken tijdens jouw fotosessie. Meer informatie en mijn gehele werkwijze vind je op mijn boudoir pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie