Screening Keurmerk Trouwen behaald! - Blik en Bloos fotografie
4691
post-template-default,single,single-post,postid-4691,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Screening Keurmerk Trouwen behaald!

Screening Keurmerk Trouwen behaald!

Jeeeeej! Ik ben trots! Ik heb de screening van het Keurmerk Trouwen positief behaald! En zelfs met een 9,4!

Wat is het Keurmerk Trouwen?

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche en wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Om dit Keurmerk Trouwen te behalen, moest Blik en Bloos Fotografie een bedrijfsscreening ondergaan, uitgevoerd door onafhankelijk juridisch advieskantoor en onafhankelijk communicatiebureau. Door hen zijn bijvoorbeeld mijn algemene voorwaarden, offerte en factuur bekeken. Ook is gekeken naar hoe duidelijk en gebruiksvriendelijk mijn website is, hoe ik het doe op social media en naar de online reviews die over Blik en Bloos Fotografie zijn geschreven. Maar ik ben ook door een mystery bruidspaar benaderd om te kijken of ik goed bereikbaar ben en hoe ik antwoord per telefoon en mail. En er is gekeken hoe mijn bedrijfsontwikkeling in elkaar zit. Als laatste heb ik ook referenten op moeten geven en ben ik positief door hen beoordeeld. Hiermee liet ik zien dat ik ‘mijn bruidsparen’ goed, professioneel en gastvrij behandel.

Uitslag screening

Zie hieronder de uitslag van mijn rapport, een cijfer waar ik heel trots op ben. Een 9,4!!!

rapport-screening-keurmerk-trouwen-ntbo

Waarom de screening doen?

Er is me al een aantal keren gevraagd waarom ik een keurmerk wil behalen. Dit heeft een aantal redenen.

    1. Zo wordt je hele bedrijf gescreend door twee externe, onafhankelijke bedrijven. Omdat je zelf dagelijks bezig bent met je bedrijf, word je op een gegeven moment misschien een beetje bedrijfsblind. Dan zit je er zo middenin, dat je je eigen foutjes niet meer ziet. Het leek mij gewoon heel fijn om te weten wat er goed is en waar ik nog ruimte heb om te verbeteren. En het fijne is dat je een uitgebreid rapport ontvangt met een uitleg bij ieder verbeterpunt. Je weet dan precies waar je mee aan de slag kunt.
    2. Ik wil aan mijn huidige en toekomstige bruidsparen laten zien dat ik goed nadenk over alles wat ik met Blik en Bloos Fotografie doe. Het betekent voor mij eigenlijk een stukje vertrouwen meegeven aan mijn bruidsparen. En omdat dit door twee externe, onafhankelijke partijen wordt onderzocht, is het niet zo dat je dit zelf heel hard roept, maar dat het ook echt zo is.

Al met al ben ik super blij en heel erg trots. Dit is toch een beetje een kroon op mijn harde werken en dat is ook wel eens fijn. 😉

Geniet van deze (enigszins regenachtige) avond!

Liefs,
Tamara

Geen reactie's

Geef een reactie