Trouwfotograaf Ardeche: trouwfoto's in Frankrijk op toplocaties
5275
post-template-default,single,single-post,postid-5275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fotoshoot in de Ardeche in Frankrijk

trouwfotograaf-franrijk-ardeche-fotolocatie-cascade-de-sautadet

Fotoshoot in de Ardeche in Frankrijk

Vorige week was ik in de Ardèche in Frankrijk, een magische plek in onze mooie wereld. Ik kon geen genoeg krijgen van al die prachtige bergwanden en grote rotspartijen. Ook het super blauwe water in de rivieren is te mooi voor woorden. Ik heb mijn ogen uitgekeken en intens van elk moment genoten. Zeker als trouwfotograaf is het geweldig, eigenlijk is bijna elke plek een mooie backdrop tijdens een engagement shoot, bruiloft of after wedding shoot. Te veel mooie locaties om te kiezen eigenlijk!

Fotolocaties in de Ardèche

Ik mocht de prachtige Cédric en Andrea fotograferen op een aantal fantastische plekken in dit idyllische stukje Frankrijk: bij de Cascade de Sautadet (de mooiste watervallen die ik met eigen ogen heb gezien), een nabij gelegen boomgaard met bloesem en bij het uitkijkpunt Vallon Pont d’Arc waar we tijdens het golden hour een geweldig uitzicht over de hele vallei hadden.

Wat was het fantastisch en wat heb ik genoten. Wat vind jij van deze preview?

Jurk: LaDonna Nijmegen
Merk jurk: Nabla
Merk cape: Poirier
Bruid: Andrea
Bruidegom: Cédric

bloesem-boomgaard-frankrijk-bergen-uitzicht-cascade-de-sautadet cascade-de-sautadet-bruidspaar-frankrijk-trouwfotograaf vallon-pont-d-arc-frankrijk-fotoshoot-bruidspaar-trouwfotograaf trouwfotograaf-frankrijk-ardeche-cascade-de-sautadet-destination-wedding trouwfotograaf-ardeche-cascade-de-sautadet-pinterest-destination-wedding trouwfotograaf-ardeche-vallon-pont-d-arc-frankrijk-destionation-wedding trouwfotograaf-frankrijk-ardeche-bloesem-destination-wedding trouwfotograaf-ardeche-watervallen-cascade-de-sautadet bruidsfotograaf-frankrijk-ardeche-bergwand-fotoshoot-cascade-de-sautadet bruidsfotograaf-ardeche-frankrijk-watervallen-rivier-bruid-cascade-de-sautadet

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in de Ardeche? Ik reis graag met jullie mee naar Frankrijk om jullie destination wedding te fotograferen. Meer informatie over mijn trouwfotografie vinden jullie op mijn bruiloft pagina of vraag mijn brochure met meer informatie aan via tamara@blikenbloos.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie