Trouwfotograaf Ardèche Frankrijk - Destination Wedding
5332
post-template-default,single,single-post,postid-5332,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Trouwfotograaf in de Ardèche in Frankrijk

trouwfotograaf-ardeche-frankrijk-village-labeaume-dorp-sprookje

Trouwfotograaf in de Ardèche in Frankrijk

De Ardèche, ik kwam er eind maart voor het eerst. Maar hopelijk niet voor het laatst. WAT een prachtige plek, bijna magisch!

Chateau la Ferme de Bournet

Met Marit en Willow bezochten we de tuin van Chateau la Ferme de Bournet en maakte ik foto’s bij het schattige natuurbruggetje over het beekje dat door de tuin liep. De liefde spat van dit koppel af en het was echt een feestje om ze te mogen fotograferen.

Dorpje Labeaume in de Ardèche

Vervolgens bezochten we het sprookjesachtige dorpje Labeaume. Een pittoresk dorpje, gelegen aan een rivier en prachtig gebouwd. Net alsof je terug gaat in de tijd en zo de Middeleeuwen binnenstapt. Net voordat het golden hour begon, liepen we het dorp in. Bijzonder is dat alle huizen zo dicht op elkaar staan, dat er weinig zon in de straatjes komt en je het op een warme dag nog best fris hebt door de kou die van de stenen muren af komt.

Dit dorpje is eigenlijk één grote fotolocatie en ik kon niet stoppen met fotograferen! Maar dat moest toch, om nog op tijd bij het water van de rivier te zijn en mooie platen met het gouden licht te kunnen schieten. Echt fantastisch!

Geniet met mij mee in onderstaande foto’s, fijne dag!

XTamara

Jurk: LaDonna Nijmegen
Jurk: Beautiful by Enzoani
Bolero: Nabla
Bruid: Marit
Bruidegom: Willow

chateau-la-ferme-de-bournet-trouwfotograaf-frankrijk bruiloft-labeaume-ardeche-frankrijk-trouwfotograaf bruiloft-dorp-ardeche-labeaume-bruidsfotograaf trouwfotograaf-ardeche-frankrijk-labeaume la-beaume-dorp-ardeche-trouwen-frankrijk-bruidsfotograaf trouwen-chateau-la-ferme-de-bournet-trouwfotograaf-frankrijk destination-wedding-frankrijk-ardeche-labeaume-trouwfotograaf

Gaan jullie trouwen in de Ardèche in Frankrijk en zijn jullie op zoek naar een gezellige en enthousiaste trouwfotograaf? Ik reis graag met jullie mee om jullie grote avontuur vast te leggen. Meer informatie over mijn trouwfotografie en destination weddings kunnen jullie vinden op mijn bruiloft pagina. Daar kun je ook mijn brochure met meer informatie aanvragen of een mailtje sturen naar tamara@blikenbloos.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie