A heart full of memories - trouwfotograaf in het buitenland
4828
post-template-default,single,single-post,postid-4828,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

A heart full of memories

trouwfotograaf-buitenland-frankrijk-calais-bruidsfotograaf

A heart full of memories

Wow! Wow! Wow! Dat is het enige wat ik kan denken als ik terug denk aan de prachtige inspiratie fotoshoot in Calais bij de fantastische krijtkusten!

Toen ik op de middelbare school zat, bezochten we met school de krijtkusten van Calais om fossielen te zoeken. Ik heb altijd onthouden hoe mooi de gigantische kliffen en het strand zijn en wilde er altijd graag nog een keer naar terug, zeker nu ik ook als trouwfotograaf in het buitenland werk. Toen ik dacht over een super romantische fotoshoot die ik graag wilde organiseren, moest ik meteen aan Calais denken door het contrast van haar natuurlijke schoonheid, maar ook ruige look.

Het verhaal van de shoot

Het verhaal achter de shoot is ook erg tof geworden, vergeet daarom niet de film onderaan dit blog te bekijken. Zo gaaf! Het gaat namelijk over een klein meisje dat in het dagboek van haar oma bladert en de verhalen van haar oma leest toen ze bezig was met de voorbereidingen van haar bruiloft. Terwijl ze door haar oma’s herinneringen bladert, gaat ze helemaal op in alle verhalen. Deze herinneringen gaan over de liefde van haar oma voor haar opa en waarom ze zoveel van hem houdt. Het meisje droomt over deze foto’s en neemt de herinneringen van haar oma op die manier visueel mee als een prachtig familie erfstuk.

Met deze shoot willen we jou als aanstaande bruid of bruidegom veel inspiratie geven voor jullie bruiloft! De kleuren van 2016 zijn rose quartz en serenity blue, deze hebben we terug laten komen in alle details en daarmee een mooi geheel gecreëerd.

Persoonlijke details op je bruiloft

We zochten naar veel speciale, kleine details zoals een enkelband van bloemen, sandelhouten waaiers voor warme momenten, kwastjes om het zand van je voeten te vegen, prachtige, opgezette vlinders en vogel. We creëerden ook een bed op de kustlijn, namen een grote blauwe ballon mee, zorgden voor romantische quotes op prachtige stationery en rose quartz drankjes om de fotoshoot compleet te maken.

Toffe leveranciers

Er hebben heel veel toffe leveranciers meegewerkt aan deze shoot, waardoor het eindresultaat nóg veel toffer is geworden!

Fotograaf + organisatie: Blik en Bloos Fotografie
Visagist/hairstylist + organisatie: The Bridal Artist
Meubilair/styling + organisatie: AnnMariage Weddings & Events
Bloemen/styling: Gift by Nature
Videograaf: State of Dreaming Films
Trouwjurk bruid: LaDonna
Merk trouwjurk: Enzoani
Trouwpak bruidegom: LaDonna
Merk trouwpak: L’uomo by LaDonna
Taart + sweets: Gebakkerij
Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten
Hairpiece: Berkiva Designs
Ballon + waaiers: Weddingdeco.nl
Vlinders en vogel: Ivana Interior Design
Ketting: By Pearls
Trouwringen: Goudsmederij Bommel
Borden: Pollman & Servies
Locatie klein meisje: Kasteel Wijenburg
Jurk klein meisje: So Cute
Bruid: Jolien van der Steen
Bruidegom: Jenno Hallaert
Bruidsmeisje: Saar
Voiceover: Brigitte Mess

trouwfotograaf-in-het-buitenland-destination-beach-wedding-photographer styling-decoration-dinner-table-beach-wedding bride-wedding-photographer-beach-calais-france rose-quartz-serenity-blue-dinner-table trouwfotograaf-in-het-buitenland-chalk-destination-wedding-france-photographer serenity-blue-rosequartz-wedding-inspiration geode-wedding-cake-inspiration-serenity-blue-rose-quartz serenity-blue-rose-quartz-bridal-bouquet-inspiration a-heart-full-of-memories-destination-wedding-trouwfotograaf-frankrijk inspiratie-bruiloft-strand-frankrijk-calais stoere-bruidegom-strand-calais-frankrijk trouwfotograaf-buitenland-frankrijk-calais-bruidsfotograaf drinks-rose-quartz-serenity-blue-inspiration wedding-rings-beach-theme ancle-band-enkelband-wedding-flowers trouwen-parelketting-strand-bruiloft 17-strand-bruiloft-inspiratie-details-accessoires 18-waaier-strand-bruiloft-warm-verkoeling-inspiratie 19-inspiration-beach-wedding-drinks beach-wedding-sand-bed photography-inspiration-beach-wedding-balloon wedding-stationery-rose-quartz-serenity-blue wedding-cows-calais-curious bridal-couple-fun-chasing-each-other golden-hour-grainfield-wedding-photographer wedding-landscape-photography-inspiration-golden-hour golden-hour-photosession-wedding-photographer

Zijn jullie op zoek naar een Nederlandse trouwfotograaf in het buitenland voor jullie bruiloft? Helemaal leuk! Ik ga graag met jullie mee op reis om jullie prachtige dag vast te leggen als mooie herinnering voor de rest van jullie leven. Op mijn pagina over bruidsfotografie kunnen jullie meer informatie lezen, of vraag mijn digitale brochure aan.

Geen reactie's

Geef een reactie