De foto's zijn voor mij veel meer dan mooie foto's van mezelf: een ervaring!
6189
post-template-default,single,single-post,postid-6189,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Uit je comfortzone met een glamour fotoshoot. “De foto’s zijn voor mij veel meer dan mooie foto’s van mezelf: een ervaring!”

comfortzone-fotoshoot-zelfverzekerd

Uit je comfortzone met een glamour fotoshoot. “De foto’s zijn voor mij veel meer dan mooie foto’s van mezelf: een ervaring!”

Van M. kreeg ik deze mooie review, te leuk om niet te delen!

“Ik deed een glamour fotoshoot bij Tamara. Ik wilde voor mezelf bewijzen dat ik mooi ben zoals ik ben, ook met een maatje meer. Even uit de comfortzone en hoppa voor die lens. Het was gelijk een test voor me, lukt het me om ontspannen te zijn terwijl ik me zo druk maak om mijn lichaam? Nou Tamara, dat is gelukt! Ik durfde me helemaal open te stellen, dat kan alleen als de fotograaf je totally op je gemak stelt. Tamara heeft dat zeker voor elkaar gekregen!
Ze luistert heel goed naar je wensen waardoor je zeker thuiskomt met de foto’s die je voor ogen had. Ze denkt met je mee, heb je mindere punten aan je lichaam? Geen probleem, ze helpt je echt om het mooiste naar voren te krijgen! Ook haar vaste visagiste maakte me prachtig op, terwijl ik zelf amper make-up draag. Niet too much, gewoon, mooi, sexy, vrouwelijk!
Ik krijg onwijs veel complimenten op mijn foto’s.. maar belangrijker: ik heb het zelf zo fijn ervaren en ze heeft me op een andere manier laten kijken naar mijn lichaam! De foto’s zijn voor mij veel meer dan mooie foto’s van mezelf. Het is een ervaring!”

Ik vind het echt fantastisch om anderen te kunnen helpen, iemand iets zekerder maken van zichzelf. Geweldig om iemand te laten zien dat je mooi bent. En ik wil dit niet alleen laten zien tijdens jouw fotoshoot, maar het ook laten voelen. Want dat verdient iedereen, jezelf goed voelen, mooi voelen, voelen dat jij er mag zijn, voelen dat het goed is dat je bent zoals je bent, voelen dat je een prachtmens bent.

Hoe M. haar fotosessie in mijn studio in Breda heeft ervaren, is eigenlijk precies wat ik vrouwen wil laten beleven. Want je bent mooi, precies zoals je bent. Ook jij M., je bent een prachtige vrouw! Ik vond het heel erg leuk dat je mij als jouw fotograaf hebt gekozen voor jouw fotoshoot en ik ben trots op je dat je zo uit je comfortzone bent gestapt!!

Liefs,
Tamara

empower-fotoshoot-girlboss-studio-bredapower-fotoshoot-empowering-vrouwen-bredazelfverzekerd-op-de-foto-studio-bredacomfortzone-fotoshoot-prachtvrouw-girlboss-bredanatural-beauty-fotoshoot-bredawees-jezelf-fotoshoot-bredamooiste-versie-van-jezelf-fotosessie-bredafotoshoot-breda-natuurlijk-licht-portret-fotografie

Uit je comfortzone stappen met een fotoshoot in Breda

Ben jij onzeker over jezelf en wil jij eens uit je comfortzone stappen? Daar help ik je graag bij met een toffe fotoshoot in glamour kleding of misschien zelfs wel lingerie. Op mijn glamour en boudoir pagina’s kun je meer lezen over mijn werkwijze en mijn brochure aanvragen. Je mag ook altijd even bellen als je dat liever doet. 🙂

Wie weet tot binnenkort!

Geen reactie's

Geef een reactie