Win een fotoshoot - een loveshoot met jouw geliefde!
2034
post-template-default,single,single-post,postid-2034,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Win een loveshoot!

Win een loveshoot!

Nog eventjes en dan is het al weer Valentijnsdag! Samen met Toffetrouwblog.nl heb ik een leuke win-actie bedacht! Speciaal met Valentijnsdag in het vooruitzicht geef ik een toffe loveshoot (t.w.v. € 199) weg!

Wat moet je doen om kans te maken op deze loveshoot?

Vertel ons waarom jij de loveshoot zo graag zou willen winnen. Dit kan via de social media kanalen van Toffetrouwblog.nl (FacebookpaginaTwitterInstagram), maar ook gewoon via de e-mail, post, of in de comments hieronder. De meest leuke, creatieve, originele, gekke, ontroerende of bijzondere reden die het meeste aanspreekt wint de loveshoot!

2013-08-08-Blik-en-Bloos-loveshoot-Jeroen-Ingrid-25

Waarom geef ik een loveshoot weg?

Ik vind het geweldig om mensen in alle soorten en maten op de foto te zetten en hen zo een mooie herinnering voor later te geven. Het geeft me een kick als ik een foto maak, waarvan ik weet dat diegene later terug kan kijken naar dat moment en óók dan weer een glimlach op zijn of haar gezicht tovert.

Zoals Monique al in haar blog schrijft, is het heel fijn om voorafgaand aan jullie bruiloft een loveshoot te doen. Als fotograaf stimuleer ik dit zeker! Alvast ‘oefenen’ voor de camera zorgt ervoor dat jullie gewend raken aan het in de spotlights staan en daar in ieder geval niet meer nerveus voor hoeven te zijn tijdens jullie mooie dag. Ik vind het zelf altijd leuk om te zien waar alle foto’s voor gebruikt worden, zoals de save the date kaart, mooie canvasdoeken, als kerstkaart of in een mini album. Het zou toch zonde zijn als die mooie foto’s alleen maar op een usb-stick blijven staan? 😉

win-een-loveshoot-breda

Hoe gaat zo’n loveshoot in zijn werk?

Als jullie al een idee hebben voor een foto locatie, dan is dat helemaal top! Anders kan ik altijd meedenken. Tijdens de loveshoot zorg ik ervoor dat jullie jezelf kunnen zijn en jezelf bij mij op je gemak voelen. Ik houd van spontane foto’s, maar geef bij een loveshoot ook aanwijzingen zoals waar jullie mogen gaan staan of waar je nou je handen moet laten. We maken er samen in ieder geval een leuke ochtend/middag van!

win-een-fotoshoot-brabant

De voorwaarden voor het winnen van deze loveshoot:

 • Meedoen kan tot zaterdag 7 februari 2015 om 23.59 uur.
 • Op zaterdag 14 februari 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt via Toffetrouwblog.nl.
 • Mocht je winnen, dan stem je er mee in dat de foto’s gebruikt mogen worden voor portfolio en promotiedoeleinden.
 • De loveshoot kan plaats vinden tot 100 km vanaf Wagenberg (bij Breda). Op een andere locatie is ook mogelijk, maar worden er na deze 100 km reiskosten (a € 0,19 per km) gerekend.
 • Extra kosten voor de fotograaf, zoals bijvoorbeeld parkeerkosten en entreeprijzen voor binnen en/of buitenlocaties, zijn niet inbegrepen. Deze kosten komen voor rekening van het bruidspaar.
 • De loveshoot moet voor 1 september 2015 plaatsvinden.
 • De prijs kan niet tegen contant geld worden omgewisseld.

Ik ben heel benieuwd naar alle mooie motivaties waarom jullie de loveshoot moeten winnen en wie ik uiteindelijk voor mijn lens mag zetten. Ik heb er in ieder geval nu al zin in! Jullie ook?

♥ Laat jullie liefde vastleggen en grijp deze kans!

2 Reactie's
 • Amanda Kemkes
  Geplaatst op 20:34h, 27 januari Beantwoorden

  De reden waarom wij de fotoshoot wil winnen is:

  Omdat wij dit jaar (6 juni) 9 jaar samen zijn & mijn inspiratie voor kadootjes voor valentijn onderhand op is. Lijkt mij dit een schitterende kans als verrassing voor mijn man.

 • Paula de Groot
  Geplaatst op 15:18h, 29 januari Beantwoorden

  Ik reageer niet voor mijzelf maar voor mijn allerliefste vriendin Annelies.
  Samen met Willem stapt zij 26 juni 2015 in het huwelijksbootje!!

  Maar waarom wil ik nou juist dat zij deze love shoot winnen nou dat zal ik vertellen.

  Annelies is echt een brokkenpiloot, altijd op speciale, leuke, belangrijke, droevige of wat dan ook voor een momenten is zij de sjaak. Zoals ik hierboven heb geschreven trouwen zij op 26 juni 2015. Afgelopen december zijn wij op wintersport geweest, helaas moest Annelies alweer naar 1 dag naar huis met een gipsvlucht i.v.m. een kapotte knie ( kniebreuken, miniscus kapot, geen voorste kruisband en wellicht ben ik ook nog wel wat vergeten ).
  Doordat ze nu al 6 weken plat ligt en aan het wachten is op twee operaties vind ik echt dat zij een oppepper verdiend!! Ze kan nu totaal niet genieten van de voorpret die je hebt bij de voorbereidingen van een bruiloft.

  De loveshoot zal dan een goede stap zijn om weer volledig bezig te zijn met de bruiloft!!!!

Geef een reactie