Woehoe! Blik en Bloos 1,5 jaar! - Lifestyle Fotografie
1799
post-template-default,single,single-post,postid-1799,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Woehoe! Blik en Bloos 1,5 jaar!

Woehoe! Blik en Bloos 1,5 jaar!

Gisteren had ik een klein feestje: Blik en Bloos bestond namelijk anderhalf jaar! Toch wel een mini mijlpaal waar ik heel trots op ben. Als ik kijk waar ik in die tijd ben gekomen en wat ik allemaal heb geleerd, ben ik heel dankbaar. Ik heb veel foto’s mogen maken, van uitjes bij Polderevents, van evenementen bij de NTBO, voor heel veel mensen die mooie foto’s van zichzelf en/of hun geliefden wilden, van prachtige bruiloften, tijdens zakelijke evenementen, maar ook tijdens een aantal workshops die ik heb gevolgd en van mijn eigen leven.

Ik ben er dankbaar voor dat mijn omgeving me zo hard steunt. Rico (mijn lieve vriendje) stond meteen achter het idee van een eigen bedrijf. Maar ook familie en vrienden. Zonder hun support zou ik nooit zo ver zijn gekomen als dat ik nu ben. DANK JULLIE WEL! 😀

Ik zou nu ook echt niet meer anders willen. Elke keer als ik bezig ben met fotograferen, geniet ik volop. En als ik dan achteraf de foto’s heb uitgezocht, bewerkt en heb afgeleverd, krijg ik weer die kick waar ik het voor doe: mensen die blij zijn met het resultaat wat ik heb neergezet. Een mooie herinnering voor later: van zichzelf, hun geliefden, de liefde tussen hen en het moment. Fantastisch!

Waar ik nu echt super trots op ben, is toch echt wel de gestylde loveshoot die ik twee weken geleden heb neergezet samen met 8 andere leveranciers. De eerste preview heb ik jullie al gegeven, hieronder nog een kleine preview. Nog even wachten voor ik het volledig publiceer, want er zit iets heel moois aan te komen in de maand september. Wat dat is, verklap ik nog niet. Maar leuk is het zeker! En ook weer iets om heel trots op te zijn. Nieuwsgierig? Hou dan m’n website en Facebook in de gaten. 😉

gestylde-loveshoot-engagement-lifestyle

 

Wie hebben er meegewerkt?

Fotografie + organisatie | Blik en Bloos fotografie
Styling + organistie | Swoon Styling
Hairstyling | Yorimage
Visagie | Marie de Meyer
Videografie | Life from the inside
Kleding | Bastiaansen modestad
Juwelen | Edelsmederij Goudmerk
Taart en tapas | Artichaud
Bloemen | V & V Bloemen en Wonen
Modellen | Nick & Valérie

Geen reactie's

Geef een reactie