Zwangerschaps fotoshoot - boudoir en glamour foto's
5218
post-template-default,single,single-post,postid-5218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Zwangerschaps fotoshoot – boudoir en glamour fotografie

zwangerschaps-boudoir-fotoshoot-daglichtstudio-breda-romantische-setting

Zwangerschaps fotoshoot – boudoir en glamour fotografie

Ilona is echt prachtig zwanger, wát een mooie dame!

Tijdens de zwangerschaps fotoshoot was ze 33 weken zwanger en met nog maar 7 weken te gaan, was het tijd om haar in de watten te leggen en ervoor te zorgen dat ze voor altijd op een prachtige manier op deze bijzondere periode in haar leven terug kan kijken.

We maakten een combinatie tussen een boudoir- en glamour fotoshoot. Met een doorschijnende kanten jurk in een romantische setting en een mooi boeket leek ze wel een zwangere bruid. Leuk detail is dat ze afgelopen jaar is getrouwd met haar grote liefde en ze nu een echte liefdesbaby in maart verwachten.

We hebben ook voor een wat meer chique glamour setting gekozen met een sterke blik en ik ben zo blij met het eindresultaat. Kijk die sterke en zelfverzekerde blik! Wauw! Ik verzeker je: Ilona wordt een power mom!

Hierbij een aantal van de foto’s die ik van haar mocht maken in mijn ruime daglichtstudio in Breda tijdens een super gezellige dag.

Ik vond het geweldig dat ik je opnieuw mocht fotograferen Ilona!

Liefs,
Tamara

Credits:
Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
Hairstyling en make-up: The Bridal Artist
Bloemen: Gift by Nature

portret-zwanger-glamour-fotoshoot-breda-fotostudio glamour-fotoshoot-portret-zwanger-romantisch-prachtig-fotograaf-breda

Zwangerschaps fotoshoot

Ben je zelf op zoek naar een mooie herinnering van jouw zwangerschap en wil je ervaren hoe we samen jouw droom fotoshoot ontwerpen, je tijdens de fotoshoot jezelf op en top vrouw voelt en op het moment dat je jouw foto’s vast hebt opnieuw verliefd zult worden op jezelf? Laat me jouw verhaal vertellen en zie jezelf terug zoals je jezelf nog nooit eerder gezien hebt, gebundeld in een mooie folio box dat je als erfstuk door kunt geven aan je mooie kindje(s).

Bekijk meer informatie op mijn bridal boudoir fotografie pagina of vraag nu mijn brochure aan op mijn contact pagina.

1 Reactie
  • Astrid
    Geplaatst op 11:41h, 18 februari Beantwoorden

    Super mooie foto’s, gemaakt door en van 2 mooie, lieve meiden. xx

Geef een reactie