Zwangerschaps fotoshoot in Breda - boudoir en glamour fotografie
5710
post-template-default,single,single-post,postid-5710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Zwangerschaps fotoshoot in Breda

zwangerschaps-boudoir-fotoshoot-breda

Zwangerschaps fotoshoot in Breda

“What to expect when you’re expecting?” Prachtige boudoir en glamour zwangerschaps foto’s!

Zwanger zijn is iets bijzonders, jullie kindje ontwikkelt zich in jouw buik en daardoor verandert je lichaam. Een speciale tijd die je maar één keer of een aantal keren ervaart in je hele leven. Hoe mooi is het dan om dit professioneel te laten fotograferen tijdens een zwangerschaps fotoshoot zodat je voor altijd kunt terugblikken op deze mooie periode?

Hoe gaat het in zijn werk?

Een zwangerschaps fotoshoot kun je het beste plannen tussen week 28 en 35. Dan is je buik nog mooi rond en het kindje nog niet ingedaald. En uiteraard zodat we ruim op tijd zijn om jou en je buik te fotograferen, voor het geval de kleine spruit zich al iets eerder aankondigt. 😉 Je kunt kiezen voor een boudoir fotoshoot, een glamour fotoshoot of een combinatie tussen deze twee. Bij een zwangerschapsboudoir fotoshoot ga je in lingerie op de foto, zodat je buik mooi uitkomt en je een sexy touch aan jouw portretfoto’s geeft. Bij een glamour zwangerschapsshoot gaan we op zoek naar de mooiste outfits die jouw sterke punten naar voren laten komen. Denk aan een lange gala jurk, een stoere spijkerbroek of een mooi cocktailjurkje.

Tijdens de fotoshoot wordt je volledig in de watten gelegd. Ik ontvang je in mijn studio in Breda. Je wordt opgemaakt en ook je haren worden gestyled door één van de visagisten/hairstylisten waar ik mee samenwerk. Vervolgens begeleid ik je volledig in het poseren, je hoeft dus geen ervaring voor de camera te hebben. 😉 Binnen 2 weken nodig ik je uit voor jouw persoonlijke reveal, waarin ik je de foto’s presenteer. Een week later liggen de prints voor je klaar om op te halen en kun je er voor altijd van genieten.

Later kun je ze zelfs doorgeven als erfstuk aan je kindje. Want hoe tof is het voor je dochter of zoon om zulke mooie foto’s van mama te hebben van de periode dat hij of zij in jouw buik zat?

Boudoir en glamour fotoshoot

De dame op onderstaande foto’s is inmiddels al een tijdje mama van een prachtig en stoer meisje. We zijn voor een combinatie van boudoir en glamour foto’s gegaan. De boudoir foto’s zijn heel romantisch geworden, al hebben we ook een paar stoere zwart-wit foto’s in Calvin Klein stijl gemaakt. De glamour foto’s zijn vooral heel stijlvol geworden, om te laten zien dat je als mama-to-be prachtig bent!

Wil jij zelf een zwangerschaps fotoshoot boeken in mijn studio in Breda of dit cadeau geven? Vraag mijn brochure aan en wie weet tot snel!

Liefs,
Tamara

Credits:
Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
Hairstyling en make-up: The Bridal Artist
Bloemen: Gift by Nature

zwangerschapsshoot-breda-daglicht-studio romantische-zwangerschap-fotoshoot-breda stoere-zwangerschapsfoto-breda zwanger-fotoshoot-lingerie-breda glamour-fotoshoot-zwangerschap-breda fotoshoot-in-lingerie-van-zwangerschap zwangere-fotoshoot-galajurk-studio-breda lingerie-fotoshoot-van-zwangerschap-breda zwangerschap-portret-breda romantische-zwangerschaps-fotoshoot-breda

Wat vond je van deze zwangerschaps fotoshoot in mijn studio in Breda? Meer voorbeelden van mijn boudoir fotografie vind je op deze pagina, voor meer glamour fotografie voorbeelden klik je naar deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie