Zwangerschapsfotoshoot in lingerie - Boudoir fotograaf in Breda
6423
post-template-default,single,single-post,postid-6423,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Zwangerschapsfotoshoot op een stormachtige dag

zwangerschapsfotoshoot-breda-boudoir

Zwangerschapsfotoshoot op een stormachtige dag

S. was zwanger en kwam naar mijn studio voor een boudoir zwangerschapsfotoshoot. De dag van de shoot stormde het. Takken vlogen van de bomen, met enorme files en grote vertragingen tot gevolg. Maar ze kwam, om een dagje helemaal gepamperd te worden en lekker te genieten. En achteraf bleek dat maar goed ook, want ik kreeg een paar dagen later een appje dat hun mooie dochtertje was geboren. Ze wilde met 35 weken zwangerschap al lekker de wereld gaan verkennen. Dus hoe fijn is het dat we deze mooie beelden hebben kunnen creëren!!

S. schreef zelf het volgende over de shoot:

Met mijn 35 weken bolle buikje stond ik voor de camera van Tamara. Een pregnancyshoot, zo gaaf! Ik vond het een onwijs toffe ervaring! Ik voelde mij compleet mezelf. Mijn mooie zelf. Dit was echt het resultaat van de samenwerking tussen Tamara en Urmila (hair & make-up). Tamara coachte me door de shoot heen, precies wat ik nodig had. En de resultaten waren prachtig. Enorm dankbaar voor deze herinnering!

Inmiddels is deze prachtige vrouw al eventjes een lieve mama en zorgen de foto’s voor een terugblik op die mooie periode van zwanger zijn. Lieve S, geniet van jouw foto’s en geniet van het moederschap! Je bent van binnen én buiten een mooi persoon en ik ben heel dankbaar dat ik je mocht fotograferen.

Liefs,
Tamara

Haarstyling en make-up: The Bridal Artist

zwangerschapsfotoshoot-breda-lingerie casual-romantische-zwangerschap-boudoir-fotoshoot-breda spontane-zwangerschaps-boudoir-fotoshoot-breda klassieke-zwangerschaps-boudoir-fotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Ben jij zelf in verwachting en op zoek naar mooie foto’s van deze bijzondere periode in je leven? Kijk op mijn glamour en boudoir pagina’s voor meer informatie over een fotoshoot tijdens jouw zwangerschap en vraag mijn brochure aan via mijn contactpagina. Samen kijken we hoe jij gefotografeerd wilt worden en ontwerpen we jouw droom fotoshoot. Wie weet mag ik je binnenkort verwelkomen in mijn studio in Breda. <3

Geen reactie's

Geef een reactie