Bruiloft fotografie - huwelijksreportage door Blik en Bloos
726
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-726,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

De liefde verklaren aan elkaar, met iedereen die jullie lief is.

Dat is waar trouwen om gaat. Ik zal jullie iets verklappen: ik ben er dol op! Niets is mooier dan 2 mensen zien die hoteldebotel op elkaar zijn en dat graag vieren. Van een klein feestje tot een enorme party met alles erop en eraan. Ik vind het allemaal geweldig! Daarom ben ik er ook graag bij om jullie huwelijk te fotograferen. Het liefste al vanaf het begin, zodat ik ook alle voorbereidingen en details kan vastleggen zoals dé jurk, het pak, de sieraden, schoenen, make-up, de ringen, de uitnodigingen en wie weet wat nog meer.

Lifestyle bruiloft fotografie

“Lifestyle photography is photojournalism redefined. It’s candid, yet done so with some direction and styling. It has an approachable feel and a relaxed result. A good photographer will look for moments but also set the scene”

– Allan Zepeda

Een mooie quote waarin ik mijn stijl van fotografie herken. Tijdens jullie bruiloft registreer ik namelijk alle mooie momenten en details zoals ik die zie. Maar als ik jullie prachtig gedekte tafel wil fotograferen en ik zie dat er een kaars scheef staat, dan zet ik deze eerst recht voordat ik de foto maak. Ik laat dus veel gebeuren zoals het gebeurt, maar als de foto er mooier van wordt, zorg ik voor kleine aanpassingen.

Het enige moment waarin ik echt de leiding neem is tijdens de fotoshoot. Hierbij begeleid ik mijn bruidsparen, omdat het voor de meeste mensen niet een gewoonte is om voor de camera te staan. Zo vertel ik jullie waar jullie mogen gaan staan, bekijk ik de pose die mooi is in deze setting en zorg ik ervoor dat je weet waar je jullie handen bijvoorbeeld mogen laten. Daarna zorg ik met kleine opdrachtjes en aanmoedigingen ervoor dat de foto’s niet laten zien dat deze geposeerd zijn en een spontaan karakter krijgen.

Bij andere onderdelen zoals de first look, het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien, denk ik graag mee over de setting. Daarmee bedoel ik dat veel momenten van de bruiloft vaak op een traditionele manier worden ingevuld, waarbij het licht en de ruimte soms niet helemaal passen bij de foto’s die je uiteindelijk voor altijd terug wilt kijken. Bij zulke momenten denk ik graag vooraf al mee om zo de mooiste foto’s als eindresultaat aan jullie te kunnen geven.

Maarten en Sonja

”Na een uitvoerige zoektocht zijn we bij Tamara uitgekomen om onze bruidsreportage te laten maken! En ohoh.. het is ge-weld-dig geworden !!! Nog veeeel beter dan je durft te hopen vooraf! De foto’s zijn briljant (compositie, scherpte, belichting, kunstzinnigheid, orginaliteit, moment etc etc), betrokkenheid en Tamara als persoon natuurlijk! Kleine kids staan er ook prachtig op! Mocht je een high-end bruidsfotograaf zoeken: aanrader!”

Look & Feel

De look & feel van mijn bruidsfoto’s is fris, licht, romantisch, tijdloos en spontaan. Ik ben namelijk altijd op zoek naar het mooiste licht, waarin ik mijn bruidsparen de mooiste versie van zichzelf laat zien. Ik vind het namelijk zo tof om in mijn foto’s te laten zien hoe mooi je bent, zeker op één van de belangrijkste dagen uit je leven, waarin je jouw liefde aan de ander verklaart en hier voor altijd op terug kunt kijken!

Werkwijze


Ik heb voor jullie mijn complete werkwijze uitgelegd in kleine stapjes. Vanaf het moment dat jullie dit lezen tot misschien wel het laatste contact over jullie bruiloft. Klik hieronder om te zien of mijn werkwijze jullie aanspreekt.


Klik hier om mijn complete werkwijze te lezen

Kennismakingsgesprek

De eerste stap is dat jullie mijn foto’s van eerdere bruiloften mooi vinden en passend is bij jullie stijl. Probeer jezelf eens in bovenstaande foto’s te denken.. Lukt dat? Dan hoor ik graag wanneer jullie een kennismakingsgesprek in willen plannen. Ik nodig jullie graag uit in mijn daglicht studio in Breda om naar mijn voorbeeld albums en andere voorbeeld materialen te komen kijken. Ik hoor dan graag al jullie plannen en denk mee over de invulling van de fotografie op jullie prachtige dag. Als jullie dan nog steeds verliefd zijn op mijn foto’s, maak ik voor jullie een opdrachtbevestiging die we allebei ondertekenen. Op die manier is jullie datum definitief gereserveerd in mijn agenda en weten we allebei precies wat we hebben afgesproken.

Aanloop naar jullie huwelijk

In de aanloop naar jullie bruiloft hebben we geregeld contact per mail. Als jullie vragen hebben of bijvoorbeeld op zoek zijn naar een leuke leverancier (bijvoorbeeld voor mooi bloemwerk, fantastisch entertainment of prachtige styling) dan mogen jullie altijd mailen of bellen. Twee tot anderhalve week voorafgaand aan jullie huwelijk ontvang ik graag jullie draaiboek. Ik bekijk en lees deze dan heel goed door en dan hebben we nog een laatste check of alles klopt. De dag voordat jullie elkaar het ja-woord geven, zorg ik dat al mijn geheugenkaartjes leeg zijn, mijn accu’s en batterijen opgeladen en mijn lenzen zijn gecleand.

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft maak ik uiteraard foto’s. Ik ben aanwezig alsof ik één van de gasten ben, maar zorg er ook voor dat ik op belangrijke momenten onopvallend door de ruimte beweeg. Ik zorg ervoor dat jullie jezelf op je gemak voelen en daardoor relaxed en spontaan op de foto worden gezet. Op die manier worden de foto’s zoals jullie zijn en dat is voor mij heel belangrijk.

Na de bruiloft – bewerken van de foto’s

Als ik thuiskom na jullie bruiloft, spring ik meteen achter mijn Mac. Ik zet de foto’s op mijn Mac en back-up deze meteen naar een externe locatie. Vervolgens ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 2 werkdagen ontvangen jullie een preview van een stuk of 10 foto’s. Deze kunnen jullie dan al delen met jullie gasten en de mensen die er niet bij konden zijn. Binnen 3 weken ontvangen jullie een uitgebreide preview van 60 – 80 foto’s in een gallery, waarin jullie de foto’s gemakkelijk kunnen bekijken, delen en downloaden. Binnen 6 weken krijgen jullie de hele selectie van de foto’s, dit zijn (op basis van 6 uur fotografie) ongeveer 200 – 400, afhankelijk van de planning van de huwelijksdag. Deze ontvangen jullie in webformaat in een persoonlijke, online gallery die 10 jaar online blijft voor jullie.

Trouwalbum

Op basis van de totale selectie mogen jullie 20 – 25 foto’s doorgeven die jullie sowieso in het trouwalbum terug willen zien. Dit zijn de foto’s waar jullie veel emotionele waarde mee hebben en/of gewoon super tof vinden. Ik ga dan aan de slag met de opmaak van het album en vul de foto’s aan tot één mooi lopend verhaal. Jullie verhaal! Binnen 2 weken ontvangen jullie de eerste opzet. Hierop mogen jullie nog 2x kosteloos wijzigingen doorgeven. Deze pas ik dan zo voor jullie aan dat het helemaal in de opmaak van het album past. Als het album dan helemaal naar jullie wens is, bestel ik het bij mijn albumleverancier. Binnen 6 weken is het album klaar en kunnen jullie deze ophalen in mijn studio in Breda waar we het samen nog een keer bekijken en we onze ervaringen van jullie bruiloft nog eens kunnen delen.

Stay in touch!

Daarna is het echt afgerond. Boehoe!

We hebben dan veel contact gehad en samen veel meegemaakt, maar ik blijf graag met jullie in contact via Facebook of Instagram. Zo leuk!

Ps: ik word altijd heel blij van leuke reacties. Als alles echt is afgerond, zou ik het daarom leuk vinden als jullie je ervaring achterlaten op mijn Facebookpagina.

Margot en Linda

Voor onze trouwdag hebben we Tamara gevraagd om de foto’s te maken en we zijn ontzettend blij dat we haar als fotograaf gehad hebben. Tamara was super enthousiast, kwam met goeie tips en is flexibel. Ze stond open voor alles wat wij graag wilden en het voelde vertrouwd en natuurlijk. De foto’s zijn fantastisch geworden, dus we kunnen niks anders zeggen dan dat Tamara een dikke aanrader is voor ieder die een leuke fotograaf zoekt!

Foto’s om vast te houden

boutique-folio-box-bruiloft

Omdat ik niet geloof in foto’s op een computer, maar wel in foto’s die je kunt vasthouden, is er standaard een luxe mini album met jullie favorieten inbegrepen als je mij boekt als fotograaf.

 

Een groot trouwalbum met daarin jullie complete verhaal is natuurlijk de volgende stap. Ik ontwerp jullie trouwalbum op een tijdloze en strakke manier, waarin jullie nog jarenlang met veel plezier kunnen terugkijken naar jullie bijzondere dag.

 

Naast albums lever ik ook prachtige prints in verschillende vormen. Zo behoort een boutique bewaarbox inclusief passe partouts met prachtige fine art prints tot de mogelijkheden. Je kunt ook kiezen voor een vergroting voor aan de muur, met de print op fine art fotopapier. Echt prachtig!

 

Binnen 6 weken na de bruiloft ontvangen jullie de foto’s standaard in webformaat in een persoonlijke, online gallery, die 10 jaar beschikbaar blijft. Als jullie de foto’s liever ook in hoge resolutie willen, dan kunnen jullie hier aanvullend voor kiezen.

Investering

Iedere bruiloft is anders. Daarom heb ik voor jullie in beeld gebracht wat jullie kunnen verwachten als jullie mij boeken als jullie trouwfotograaf. Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat ik jullie plannen kan horen en mee kan denken over de beste invulling van de fotografie. Op basis daarvan maak ik voor jullie een offerte op maat, zodat dit precies past bij jullie wensen.

Bruidsfotografie

“Time has a wonderful way of showing us what really matters”

 

Bruiloft fotografie start bij € 1395,- voor 6 uur.

 

Dit is inclusief 200 – 400 bewerkte foto’s en een luxe mini album van 15 x 15 cm met de mooiste foto’s van jullie wedding shoot.

 

Aanvullend kunnen jullie kiezen voor een groot album, vergrotingen voor aan de muur, ouderalbums en/of een bewaarbox met fine art prints.

Investering in bruidsreportage in het Brabantse Breda

Lars en Ellis

Oooooh lieve Tamara wat een geweldige foto’s en wat heerlijk om de dag zo nog een keer te beleven, zo knap al die verschillende emoties die je hebt vastgelegd, heerlijk, wij zitten hier helemaal happy de peppy op het balkon nu, super super super!!!! Zoooo blij mee!!! Zo moooi!!! 1000000x dank!!

Liefs van ons!!

Destination wedding

“Love is the greatest adventure”

 

Ik ben gek op reizen en mooie plekken en ga daarom graag met jullie mee naar jullie droombestemming, of deze nou dichtbij is of aan de andere kant van de wereld. Omdat dit puur maatwerk is, hoor ik graag jullie plannen en denk ik met jullie mee over de mogelijkheden!

Destination wedding in het Europese Malta

Engagement shoot

loveshoot-engagement-pre-wedding-shoot-fotoshoot

“Let’s make memories together”

 

Ik leg jullie liefde graag vast tijdens een romantische loveshoot. Dit kunnen jullie doen voorafgaand aan de bruiloft, om zo te ‘wennen’ aan de camera en het resultaat eventueel te gebruiken voor de save the date of uitnodiging. Uiteraard kunnen jullie ook een loveshoot boeken als jullie (nog) geen plannen hebben om te gaan trouwen.

 

Op mijn werkwijze pagina kun je meer lezen over mijn fotoshoots. “Speels” is dan een mooie manier om kennis te maken en alvast te wennen aan mij en mijn camera.

Beschikbaarheid checken?

Hebben jullie nog een vraag of zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben om jullie bruiloft te fotograferen? Neem contact met me op en ik stuur jullie mijn brochure met meer informatie.